programlar için yeni sürüm serial kodu ?crackli prgramların yeni sürümü çıkıtığı zaman indirip yenisini kurdum fakat seriali istemiyor çoğu zaman eski serial görüyor ve kabul ediyor. normalde paralı bir programı crack yapıp seriali girdiğimzde daha sonra
Konu vicente tarafından açılmış, 376 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
programlar için yeni sürüm serial kodu ? konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 376. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #104473
Karma etkisi: 17
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1160
|
crackli prgramların yeni sürümü çıkıtığı zaman indirip yenisini kurdum fakat seriali istemiyor çoğu zaman eski serial görüyor ve kabul ediyor. normalde paralı bir programı crack yapıp seriali girdiğimzde daha sonra yeni versiyonunu yüklerken yeni serial gerekmezmi neden eskisini kabul ediyor? her sürüm için ayrı lisans ücreti almıormu ücretli prgramı çkaran frma normalde ? ücretli aldığımdan deil ama yeni versiyonunu indirdiğim zaman prgramın eski serialı kabl ediyor bnu anlamıyorum??
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
|
bilgsi olan ??
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #191988
Karma etkisi: 592
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 58765
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #371075 Yer: ParaDiSe
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21300
|
herhangi bir programın 1.0 sürümüyle 1.9 sürümünün kodları birbirlerine tamamem uyar fakat 2 olursa bu değişir ben o kadar crack denedim progrmlara hiç bir hata almadım 1-2 kez serial uyuşmazlığı yaşadım onlarda istisna yani sonuçta sürümün başındaki rakam değişmemişse uyuşmazlık yaşanmaz................
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|