Prorat konusunda bilgili arkadaşlar?Merhaba arkadaşlar. Sitesinden proratı indirdim zip li dosyayı açtım. Bende ki firewall bunu trojan olarak algıladı ve sildi. Firewall u kapatmadan bunu nasıl hallederim. Bir de bunu nasıl trojan olarak
Konu gezer tarafından açılmış, 744 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Prorat konusunda bilgili arkadaşlar? konusundaki toplam yorum: 10, okunma sayısı: 744. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8931
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
Merhaba arkadaşlar. Sitesinden proratı indirdim zip li dosyayı açtım. Bende ki firewall bunu trojan olarak algıladı ve sildi. Firewall u kapatmadan bunu nasıl hallederim. Bir de bunu nasıl trojan olarak algıladığını anlatırsanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
|
Prorat.net sitesinde ki prorat paralı mı
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2100
|
tabıkı paralı 100 dolar dıyolar
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
|
Peki benim indirdiğim ne ki o zaman gerçi içinden fazla dosya çıkmadı 3mb bi şeyçıktı. Bunun beleşini nereden bulabilirim
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #9354
|
dostum prorat se 100$ değil 200$ bunuda wardom forumlarında verdiler ikincisi ise prorat serverini oluştururken bunu engilliyorsa sorun saten oluşturduğun server trojen yani sorun yok..
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9924
Karma etkisi: 0
|
Prorat versiyonlarından bir tanesidir belli bir asamaya kadar kullanırsın ama subjen,netbus v.s v.s işe yaramz yarasa anca nettools 3.0 versiyonunu çıkardı PC baglanmakta ustune yoktur prorat hakkında ne örenmek istiyon antivirusun varsa kapat kullanırken hata veriri sonra deme proratta trojen var deme sen zaten onu olusturuyorsun kurcala zaten türkceside var SÜPERDİR.....
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
|
Tamam ajan anladım biliyorum sorumun o bölümünü şöyle sorsam daha iyi olacaktı aslında firewall un bir trojanı tespit etme mantığı nasıl? Neyse benim için asıl önemli olan programı bulabillmek. Wardom forumlarında daha önce verildiğini biliyorum aradım ama bulamadım.
Forumların hangisinde verildiğini söylerseniz sevinirim. Bir türlü bulamadım. Aranacak kelime bölümünde arama yapamıyorum nedense. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
|
Ya arkadaşlar lütfen şu proratın beleşinin olduğu siteyi ya da forumu söyleyin bulamıyorum. Orion iyi güzel ben de biliyorum ama nereden bulacağım?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #9354
|
dostum buyur linkini veriyorum http://www.wardom.org/forum/showthread.php?t=6605 buradaki forumda geniş açıklama var thehunturk arkadaşımın yapmış olduğu ve buurada proratse linkide var kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
|
Ajan çok sağol link için ama o linki okudum zaten: orada bir arkadaş prorat net adresinin linkini vermiş ama o paralı ben parasız olanı sormuştum gene de sağol.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4788
Karma etkisi: 101
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 9347
|
Alıntı:
Ama beles olan PUBLIC EDITION... Paralı olanı200$ we adamlar hicbi antivirus-firewall programına yakalanmadıgını soyluor Senin indirdiğin isini gorur ama Ağ arkasında olan makinalara baglanamazsın bastan soliim Prorat güzeldir Prorat.net ten indir programı ac Yardıma tıkla herseyi ogrencen.... |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|