Proxy ile ilgili yardım lütfen..Arkadaşlar merhaba. benim bir problemim var ve yardım alabileceğim en uygun yerin burası olduğunu düşündüm, ilgilenebilirseniz cok teşekkür ederim. Ben şimdi üniversite bağlantısı kullanıyorum, yalnız sunucudan sadece web ve telnet
Konu Lysergine tarafından açılmış, 421 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Proxy ile ilgili yardım lütfen.. konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 421. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #118380
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar merhaba. benim bir problemim var ve yardım alabileceğim en uygun yerin burası olduğunu düşündüm, ilgilenebilirseniz cok teşekkür ederim.
Ben şimdi üniversite bağlantısı kullanıyorum, yalnız sunucudan sadece web ve telnet portlarının çıkışına izin veriyolar, yani tek çıkış 80 ve 21 portlarından sanırım. dolayısı ile irc sunucularına bağlanamıyorum. benimde aklıma 80 portundan bağlanabileceğim bir proxy kullanıp o şekilde irc ye bağlanmak geldi ama nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=131345 eğer yardımcı olabilirseniz inanın cok sevineceğim, zor durumdayım. şimdiden teşekkür ederim.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #117778 Yer: Ankara/Mamak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 446
|
evet dediginiz sekilde baglanabilirsiniz.
buldugunuz 80 portlu bir proxy'i Mirc programinin ayarlar bolumunde ayarlayip kullanabilirsiniz. yapilmasi gereken islemler asagidaki gibidir ; ![]() hayirli calismalar dilerim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
yapamadım
80 portuna sahip birsürü proxy denedim ama "connection attempt timed out" diyor.. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
|
bikeresinde bir arkadaşım perl ile bi kod yazıp kendi sunucusunda çalıştırmıştı, ben 80 portundan o programa bağlanıyordum, programda beni otomatik olarak arkadaşın sunucusuna bağlıyordu. yani sanırım bunu engelleyemiyorlar. java olayını denedim fakat javadanda yine sunucuya bağlanmaya çalıştığından dolayı çıkışta bloke ediliyor.
bu socks 4 veya 5 ile bir ilgisi olabilirmi acaba? bide 80 portu ile 8080 portu aynı şeymi? |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|