Proxy Switcherİyi akşmlar , arkadaşlar Proxy Switcher ın 4.8 sürümünü crackli şekilde düne kadar Windows 7 Ultimate 64bit de kullanabiliyordum. Ancak bugün ne olduysa programı açıyorum simgesi trayde gözüküyor ve bastığım
Konu posedion7 tarafından açılmış, 195 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Proxy Switcher konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 195. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #366673
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
İyi akşmlar , arkadaşlar Proxy Switcher ın 4.8 sürümünü crackli şekilde düne kadar Windows 7 Ultimate 64bit de kullanabiliyordum. Ancak bugün ne olduysa programı açıyorum simgesi trayde gözüküyor ve bastığım anda kapanıyor. Tekrar kaldırdım kurdum uymluluk modlarını denedim. Bşka Proxy Switcher çalışan bulmaya çalıştım bulamadım. Eğer bildğiniz bir çözüm varsa yada Proxy Server çalışan bir versiyonu yada onun gibi olan bir program paylaşırsanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #366673
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar bir tavsiyesi olan yok mu? Dün akşam çalışan programı bugün açıyorum system trayde gözüküyor bastığım anda kapanıyor. Yeni versiyonlarını aradım bulamadım sizlerin bir tavsiyesi var mı? Bilgisayr ile mi alakalı crackle mi? Sabahtan beri uğraşıyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Proxy nedir? Ne ise yarar? Nasıl kullanılır? | ganglia | Genel Bilgisayar Güvenliği | 14 | 07-05-2011 11:15 |
| Proxy Switcher Pro v3.9.0 | TechniQue | Networking - Ağ Güvenliği | 5 | 08-02-2010 20:25 |
| Proxy Switcher Pro v3.9.0 (ip Bulma Degistirme Programı) | hsyn121 | Programlar | 4 | 08-02-2010 16:39 |
| LütFen Rica ediyom ya:( | CaNisisiN | Vulnerabilities - Güvenlik Açıkları | 6 | 06-04-2007 15:34 |
| Anonymous Web Proxy hizmeti Sunan Siteler | Djromeo | Bookmark | 5 | 09-10-2006 20:28 |
|
|