proxy ve banlanma yardım?selam arkadaşlar bana bi konuda yardımcı olurmusunuz ... benim derdim mynet server ı ile ilgili . ben cok banlanıyorum sakın küfür felan için sanmayın hızlı yazmaktan oluyo kanalı işgal mişgal
Konu EmBRaCe tarafından açılmış, 627 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
proxy ve banlanma yardım? konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 627. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #10376
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
selam arkadaşlar bana bi konuda yardımcı olurmusunuz ...
benim derdim mynet server ı ile ilgili . ben cok banlanıyorum sakın küfür felan için sanmayın hızlı yazmaktan oluyo kanalı işgal mişgal dio atıyo bazen karı lafına atıyo feln cok acaip bişey işte![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=193318 gecenlerde birisini gördüm kanaldan atılmasına ragmen aradan saniyeler geçmeden geri gelip tekrar chat yapıo aynı nickle bunun nasıl olduguyla ilgili fikri olan we yardım edecek birisi warmı ? tor programı mynt te işe yaramıyor |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67814 Yer: Wardom.Org > Spor
Karma etkisi: 16325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1631221
|
modemi seri bir şekilde kapatıp açıp tekrar bağlanıyordur o hızlı giren şahıs
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #10376
|
alakası bile yok
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64240
|
Merlyn nick ve ip numarasını banladığı için aynı nick ve ip numarasından girmesine olanak yok. Hem ip degistirecek hem nick değiştirecek. Proxy ile ip olayını halleder. Nick lale ise Iale yazarak girer. L harfi yerine I harfi kullanır.
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #207340
|
Selam Mynet_izmir kanalında sürekli Mcmanaman nickine küfür var yardımlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|