PTlink6.19.3 kurulum yardımıPTlink6.19.3 kurulumu hakkında yardım edermisiniz? Nasıl kuracam tarif edebilecek birisi varmı?
Konu atalay23 tarafından açılmış, 358 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
PTlink6.19.3 kurulum yardımı konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 358. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #27881 Yer: Yer sağanak yağışlı ve gök gürültülü
Karma etkisi: 457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44994
|
PTlink6.19.3 kurulumu hakkında yardım edermisiniz? Nasıl kuracam tarif edebilecek birisi varmı?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
kurulum gayet basit, ptlink*.*.*/include/config.h
dosyasından istedigin ayarlamaları yapıyosun, ardından sırasıyla; ./configure make make install (kurulum bitiyor) ve calıstırılıcak dosyaları ircd klasoru adı altında olusturuyor, yani ptlink*.*.* klasorunde isin bitmis oluyor, daha sonra ircd klasoru icindeki; Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=31660 ircd.conf network.dconf main.dconf ta gerekli degisiklikleri yaptıktan sonra, ./ircd seklinde calıstırıyorsun. ornek conflar ptlink*.*.*/samples klasoru icinde mevcut. kolay gelsin. ALINTIDIR |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|