RADMİN 3.0 yardım lütfen!Arkadaşlar ben radmin 3.0 kullanıyorum ama evde. Evde 2 pc var . Bu iki pc 1 modeme bağlı ben bu pclerde radmin ile bağlantı kurmak istiyorum ama olmuyor. 4899 nolu
Konu adsız tarafından açılmış, 1515 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
RADMİN 3.0 yardım lütfen! konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 1515. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100125
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 72
|
Arkadaşlar ben radmin 3.0 kullanıyorum ama evde. Evde 2 pc var . Bu iki pc 1 modeme bağlı ben bu pclerde radmin ile bağlantı kurmak istiyorum ama olmuyor. 4899 nolu portun açık olması erekiyormuş ama onlar evdeki pc den ofistekine bağlanmada fln demişler , hiç bişii anlamadım. Ben evdeki aynı ağda bulunan 2 bilgisayarda radmin i kullanmak istiyorum. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #185856
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşım önce modeminin portlarını yönlendirmen lazım aynı olayı ben yapıyorum mesela 4899 nolu portu 1.pc'nin ip sine yönlendirdim 3389 nolu portu da 2. pc'nin ip sine yönlendirdim ve uzaktan bağlanacağım zaman da modemin ip sini girip hangi pc ye bağlanacaksam onun portunu seçip öyle bağlanıyorum ve oluyor.. benim de tek sorunum radmin'in full sürümünü bulamadığım
.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
bağlanmak istediğiniz tüm pc'lere radmin kurun, bağlanacağınız pc'ye de kurun... modemden gerekli portları açın.....
ayrıca burada radmin full sürüm var diye hatırlıyorum... saygılar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89613 Yer: Tanrı Dağı
Karma etkisi: 75
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6949
|
şurada radmin 3 full verdiğini iddia eden bir link var:
http://rapidshare.com/files/30994966....v3.0.FULL.rar rar şifresi= www.theviperfiles.com denemeye değer sanırım.. ama tam emin değilim.. araştırdığım kadarıyla v2.2 üstünün çalışır seriallerinin bulunması çok zormuş.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3251 Yer: le Bir Ederim LAN burayı
Karma etkisi: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84672
|
Alıntı:
Buradan Radmin 2.0 versionunu indirip kontrol ediceğin makina da da client şekline kur sonra KEY i yanındadır full sürüm yapip kullanabilirsin herhangi bir port açmaya gerek yoktur bağlanırken 4899 portu otomatik kurdugunda açar RADMIN zaten haricinde IP sini yazip bağlan demen gerekiyor sadece Client kurdugun pc de şifre koyman gerekiyor ve Client pc ye Kendin ELLE IP vermeyide unutma. Bu kadar basit. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|