radmin sorunuselam arkadaşlar . benim uzakda bi pc var . buna radmin ile bağlanmak istiyorum. iki pc yede radmini kurdum. bağlanicam pc nin ( zoom modem virtual serverden portu açtım 4899
Konu DreamyMost tarafından açılmış, 2313 kişi tarafından görüntülenip, 19 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
radmin sorunu konusundaki toplam yorum: 19, okunma sayısı: 2313. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89463
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
selam arkadaşlar . benim uzakda bi pc var . buna radmin ile bağlanmak istiyorum. iki pc yede radmini kurdum. bağlanicam pc nin ( zoom modem virtual serverden portu açtım 4899 du zanetmiyosam . makinanın ip adresini aldım. diğer pc den connect yaptığımda bağlantı olumuyo server bağlanamadı hatası veriyo. şu dikkatimi çekti bağlanıcam pc de kurmuş olduğum radmin de başlat programlardan radmin start server yaptığımda sağ alt köşeye simge çıkmıyo . sizden isteğim yaptığım ayarlar doğrumu ? sadece kurulumda problem mi var yardımcı olurmusunuz ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2713 Yer: la havle
Karma etkisi: 532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52265
|
ben radmini direk kurdum 4899 portunu açmak zorundada kalmadım. karşı bilgisayarda tekrar kurmayı deneyin herhangi bir özel ayar gerekmiyor normalde.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89463
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
hocam ip sabitmiydi yoksa o andaki ipi alıpdamı girdin ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
Sorunu zaten kendin yazmışsın server çalışmadığı için bağlantı kuramıyorsun. Güvenlik duvarına tanıtmadığın için server çalışmıyor olabilir. Bir de benim üzerimdeki yorum yapan arkadaşın dediği de önemli. Bir de radmin 4889 no'lu porttan bağlanmıyor muydu,yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.Kolay gelsin.
saygılar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21338 Yer: Ölümle Doğum Arasındaki O Bilinmeyen Yerden
Karma etkisi: 94
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8533
|
requem_for_a_saw in de dediği gibi Windows güvenlik duvarını kaldır olucaktır
Oda olmassa extradan radmini tekrar kurduğunda zaten serverin windows başlangıç sekmesine atılımı sağlanıcaktır.Bunları yaptıktan sonra bi reset at tamamdır herşey |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5694 Yer: Balıkesir/Burhaniye
Karma etkisi: 1861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184907
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96683
Karma etkisi: 42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3666
|
portu nası acacaz bey varmı bılen
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39189 Yer: www.wardom.org/pcmavi
Karma etkisi: 550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 54221
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
|
PİKATEL QARTET PLUS BIDE servere ulasmak ıstedıgımız pcye kurcaz dier pclere
de dier programı kurcas ıp lerı yazacaz servere ve dıger pclerden servere kontrol edecez deıl mı deılse mantıgını yasarsan yada kullanımını sevinirim |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16896
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 12
|
arkadaşlar benim bilgim radmin 4489 nolu portu kullanıyo yanlış hatırlıyoda ola bilirim çünkü uzun zamandır radmin kullanmıyorum
radmini kullana bilmen için modemden port yönledirmesi yapman lazım portu yönlendirmeden önce baglanmak istedigin Pc nin ip'sini sabitlemen lazım ip'yi elle vermek istemiyosan dhcp'de reservation ip tanımlayarak pc nin ip'sini sabitlemen lazım modemden yapman gereken işlemin hepsi bu radmini kurdukdan sonra server'ın çalışdıgından emin olman lazım yoksa çalışmaz yani bi yolla ugraşıp çalışdırıcan forum'da bi ara mutlaka biri radmini anlatmıştır |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
|
yok kardes bulamadım da serverı ulasmak ıstedıgımız pcye mı kuracaz nebıleyım ayarlıyamadım gıttı
..........! |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16896
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 12
|
evet baglanmak istedigin pc ye
bence sen uzak masa üstünü kullan modemden 3389'u baglanmak istedigin pc'ye yönlendiricen bagalanmak istedigin bilgisayarda kullanıcın birini remote desktop user'a üye yapcan baglantıda sorun yaşamazsın kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
|
ya kardes bunca ısın arasın da ııce kafam karısır radmın gene daha saglıklı gıbı gelıo tam bı anlatan olsa herseyı daha ıı olur ama yok mılletın ısı var bu aralar bıde benım kafa yerınde deıl saglıklı dusunemıom ne bıleyım ya kafam allakbullak napcan genede saol
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5694 Yer: Balıkesir/Burhaniye
Karma etkisi: 1861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184907
|
arkadaşım radmin i ağda mı kullanıcaksın yoksa net üzerinden uzaktaki bi bilgisayardamı agda kullanıcaksan diğer bilgisayarları ana makinaya vieweri diğer yöneteceğin pclere serveri kuracaksın net üzerindede aynı şekilde ama nette 4899 nolu portu açman gerekiyor bunun için arkadaşların dediği gibi net üzerinden 3389 nolu portu açarak uzak masaüstündende bağlanabilirsin usb modemlerde genellikle açmana gerek kalmıyor zaten
kolay gelsin |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|