radmin webbrowser kısıtlaması kaldırmakdeğerli arkadaşlar ben ortalama 150 bilgisayarın bulunduğu bir yerde çalışmaktayım bilgisayarlarımız radmin ile kontrol altında tutlmakta ve sistemlerimizde yapılacak işlemler dışında kısıtlı kullanılmkatadır özelliklede .gov uzantılı adreslere web erişimi verilmiş
Konu karakas tarafından açılmış, 1031 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
radmin webbrowser kısıtlaması kaldırmak konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 1031. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9388
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
değerli arkadaşlar ben ortalama 150 bilgisayarın bulunduğu bir yerde çalışmaktayım bilgisayarlarımız radmin ile kontrol altında tutlmakta ve sistemlerimizde yapılacak işlemler dışında kısıtlı kullanılmkatadır özelliklede .gov uzantılı adreslere web erişimi verilmiş durumda benim istediğimde her siteye erişebilmek bunun için neyapmak lazım yardımlarınızı bekliyorum herkese şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16171 Yer: den
Karma etkisi: 305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29401
|
Şimdi radmin dediğin bilgisayarlara bağlanma programı fakat senin dediğin şey çok daha farklı bir olay.Sizde ip kısıtlaması yada kullanıcı adı kısıtlaması vardır.
Eğer İp kısıtlaması varsa Admin bloğunda olan iplerden birine geçeceksin ki : Kısıtlı oturumda ip değiştiremezsin Eğer kullanıcı adı kısıtlaması varsa : Hakları yüksek olan bir kullanıcı adı ve şifresiyle oturumunu açabilirsin AMA ; Fortigate gibi bir firewall kullanıyorlarsa durumun zaten bitiktir : Bilgi işlemle aranı iyi tut ![]() Düzenleyen absolute : 14-12-2008 at 23:17. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39394
Karma etkisi: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 93671
|
150 bilgisyar olan ortamda mutalka domain ortamı vardır ve birde firewall vardır.Ama proxy ile bağlanmyı deneyebilirsin.tabi proxy yasaklanmamışsa.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16171 Yer: den
Karma etkisi: 305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29401
|
ohooo Proxy yasağının kralı vardır orda
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
absolute arkadaşımız güzel demiş ama kısa tutmuş diyelimki radmin dediğin bilgisayarlara bağlanma programı benim ayağıma gelene kadar pek çok işini radminden halledebiliyor bilgisayarı biraz kurcaladığımda admin olarak giriş yapıyorum sistemde herangi bir sisteme ait dosya ile oynanmamıştır kullanıcı kısıtlanması yoktur herşey kurduğunuz sıfır windowstur kullandığımız işletim sistemi win xp professional ama ne yaparsam yapim girebildiim yerler normal diyorum donanım,ekle kaldır,control gibi menülere erişim izni zaten yok bakabildigim tek yerde gpedit.msc burdan kullanıcı kısıtlamalarına bakabiliyorum bunun dışından bir yer varsa söyleyin onada bakim,kullanıcı adı kısıtlaması yok gibi geliyor ip kısıtlamasına gelince zaten herkesin radmin clientleri belli bir işlem yapmadan önce bilgi işlem bilgisayar adı sormak yerine ip numarası şumuydu gibisinden soruyor ip numarlarına göre kısıtlama var gibi ve ksıtlı oturumda ip değiştirmek denemedim denicem ama değişmeyeceğini düşünüyorum orayada bir pürüz koymuşlardır değişsede mesai saatleri içerisinde ip çakışmasına neden olacaktır oda beni açığa çıkartır birde bilgi işlemle aranı iyi tutu demişsin kardeşim benim herkesle aram süperdir ama ben onlarda daha iyi bil işlemci isem karizmayı cizmeye değmez.örnek olarak diyelimki youtube millet bağlanamıyor neden ttnet serverlarında yasaklı gözüküyor bizimki gibi ama biz ne yapıyoruz www.bilmemne.com içerinde bulunan url üzerinden youtube giriyoruz yada başka yollar böyle bir kandırmaca olma şansı yokmu sanki .gov uzantılı siteye bağlanıyormuş gibi bağlanıp com istediğim siteyi gezmek yardımlarınız için tekrar tekrar teşekür ederim hepinize hayırlı gceler...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281526
Karma etkisi: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1777
|
Arkadaşım aynı şey bizde de söz konusu sadece gov uzantılı sitelere giriliyor ama ben bunu çok rahat aşıyorum fortigate olduğu halde ultrasorf kullan sana tavsiyem
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
|
cecey arkadaşım dediğini denicem sonucuda buraya eklicem umarım işe yarar herkese tekrar tekrar teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|