Radyo istek Hattı Proğramı Arıyorum Lütfen ßir ßakınSelam Arakdaş'lar ßenim Asıl sizlere Sorum Şu Radyo istek Proğramı ßuldum Diyelim ßunu Çalışdırmak için ßedava Ftp'ler iş görür mü veya Wap Sitem'in olmasımı lazim 3-4 ğündür ßu Konuyu Merak
Konu Aa_yiNe_0_Ccocuq tarafından açılmış, 1038 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Radyo istek Hattı Proğramı Arıyorum Lütfen ßir ßakın konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 1038. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #372773 Yer: Cloud computing
Karma etkisi: 165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 16275
|
Selam Arakdaş'lar ßenim Asıl sizlere Sorum Şu Radyo istek Proğramı ßuldum Diyelim ßunu Çalışdırmak için ßedava Ftp'ler iş görür mü veya Wap Sitem'in olmasımı lazim 3-4 ğündür ßu Konuyu Merak ediyorum Lütfen ßi yardımcı olun Site'ye Radyo Felan Eklemiycez Ufak ßir istek Paneli O kadar ßide ßize nasil ve Ne Şekilde Kulanılir yardimci Olursanız Sevinirim Şimdiden Teşekkür'ler
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #60183 Yer: Sisli/Istanbul
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3777416
|
Açıkcası dediğini tam olarak anlamadım
![]() Radyo istek panelimi istiyorsun? Eğer radyo istek paneli istiyorsan pek çok asp ve php radyo istek paneli var ve bunlar free hostlarda çalışıyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #372908
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10