Ram Takınca Ekran Görüntüsü Gelmiyorselamlar arkadaşlar benim masa üstüne yeni ram aldım önceden 2 GB kingston hyperx vardı 800 mhz şimdi aldığımda 2x1gb 800mhz hı-level dual kıt şimdi bunun bir tanesinde sorun var her
Konu VoLKæN tarafından açılmış, 105 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ram Takınca Ekran Görüntüsü Gelmiyor konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 105. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
selamlar arkadaşlar benim masa üstüne yeni ram aldım
önceden 2 GB kingston hyperx vardı 800 mhz şimdi aldığımda 2x1gb 800mhz hı-level dual kıt şimdi bunun bir tanesinde sorun var her halde tek tek denedim 1 tanesini taktığımda pc açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ama çalışmayanı çıkarınca ,diğerlini takınca açılıyor 3gb oluyor sorun büyük ihtimal ramde onca pc ye uğraştım ama bu sorun ilk defa başıma geldi anakartım 16 gb ramı destekliyor. işletim sistemim 32 bit bununla yada biosla bir alakası varmıdır acaba ? daha önce bu sorunla karşılaşan oldumu ramleri netten aldım geri göndermeyeyim boşuna Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=518393 |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| SnagIt 9.1.1 Full Ekran Görüntüsü Yakalama Programı | SABATA | Programlar | 3 | 07-02-2009 13:40 |
|
|