Range check error hatası nedir?Arkadaşlar benim elimde kablolu Datron tek portlu modem var gayet güzel çalışıyor..Fakat modemin eternet girişine Dreambox cihazı bağlıcağım için 2 portlu olması lazım.. Benim elinde ayrıca Datron RTA 1030W kablosuz
Konu Artser tarafından açılmış, 1126 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Range check error hatası nedir? konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 1126. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #182683 Yer: BURSA
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 9451306
|
Arkadaşlar benim elimde kablolu Datron tek portlu modem var gayet güzel çalışıyor..Fakat modemin eternet girişine Dreambox cihazı bağlıcağım için 2 portlu olması lazım..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=312847 Benim elinde ayrıca Datron RTA 1030W kablosuz modem var.Ama onu kurmak için cd'yi takıyorum modemi algılıyor kurulumun ortasında "Range check error" hatası verip kurulum ilerlemiyor..Bu hata neden kaynaklanıyor olabilir..Çözümü nedir.. Gerçi ben modemi USB girişinden pc'ye bağladım ve eternet girişini boşa çıkardım ama ben bu kablosuz modemi kullanmak istiyorum.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #182683 Yer: BURSA
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 9451306
|
YOk mu bu işten anlıyan muhterem..
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|