re anti S.O.A.Dmrb beyler ben bu sitenin knight online bölümü için kaydolmuuştum.You tube adlı sitede oyuna ait videolar izlerken soad ın bir şarkısını duydum hoşuma gitti ve googleda aradım fakat karşıma çıkan
Konu koxperarcher tarafından açılmış, 297 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
re anti S.O.A.D konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 297. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79845 Yer: ko da elmorad castle
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 38
|
mrb beyler ben bu sitenin knight online bölümü için kaydolmuuştum.You tube adlı sitede oyuna ait videolar izlerken soad ın bir şarkısını duydum hoşuma gitti ve googleda aradım fakat karşıma çıkan şeyler birden o şarkıya ve soad a olan sevgimi kaybettirdi bana neden soad adlı grup son albümlerinde türk bayrağının etrafına LİAR
KİLLER DEMON sözlerini yazmış http://img320.imageshack.us/my.php?image=proof3sp.jpg bu bize karşı yapılan bir hakarettir sadece bununla kalmayıp şarkılarında SÖZDE ermeni soykırımını idda etmekte ulu önder , kurtarıcımız ATATÜRK e ve türklere hakarette bulunmaktadır .Hatta ırkçılık yapıp Türkiye ye konsere gelmemişlerdir.Bu yapılan şey affedilemez.Bu sadece soad için deil tüm dünya için sıcak savaşla alınamayan ülkemizi bizden almak istiyorlar... BUNA KARŞI TEPKİSİZ KALMAYALIM KALDIRMAYALIM ilgilenenler için link:http://www.blogcu.com/turkekini/635645/ buna izin vermeylim ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=90767 TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46853
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 26
|
imzama baksana hala duruyo isteyen olursa hemen verebilirim linkini...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #78789
Karma etkisi: 160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 15400
|
siteleri varsa bir ilgilenmek lazım...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #80540
Karma etkisi: 11532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1152419
|
şrerfs.... bunlar bçle yapsın bizde eurovisyonda ermenilere oy verelim bunlara orda oy verenlere şaşıyorum valla
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
|
robotic kardeşim su anti soad linkini verirmisin..BU ermenilerin yaptığı işe karşı onlara tüm dünyada yardım edenleri kınıyorum. ayrıca verdiğim linklerden soadın yapıtğı pislikler hakkında bilgi alabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
|
ve üzücü bi resim daha maltadaki papaz heykelinin altında şanlı bayrağımız
işte linki www.etikhaber.com/.../maltapapazheykel1.jpg tüm dünya bize bulaşıyo bunlara karşı çıkmalıyız ... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|