Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
ReaLHackerzGFB Dolandırıcılık Hakkında ÖzürReaLHackerzGFB Dolandırıcılık Hakkında Özür Diliyorum.Hala söylüyorum Ben yaptım 1st class uyelıgımı Aldıktan 1 hafta sonra tatile cıktım laptopta keylogger varmıs. O kişi 1st classda arkadaslıgı anlamıs Olcakki Bir arkadasımızı kandırmıs.Biliyorum |
|
|||||||
|
|
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #330317
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -671
|
ReaLHackerzGFB Dolandırıcılık Hakkında Özür Diliyorum.Hala söylüyorum Ben yaptım 1st class uyelıgımı Aldıktan 1 hafta sonra tatile cıktım laptopta keylogger varmıs. O kişi 1st classda arkadaslıgı anlamıs Olcakki Bir arkadasımızı kandırmıs.Biliyorum accountuma Sahip cıkmam gerekirdi.O kandırdığı arkadasın Zararını Ödemeye Razıyım.Beni Bu kadar Sorumsuz Oldugum icin affedin. Simdiden saolun.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=280861 Son karar sizin Değerlendirerek Karar verirseniz Sevinirm Bu arada Kandırılan arkadas pm atıp zararı neyse solerse Zararını Karsılayabılırım Ha Bakın sunuda Eklicem Eğer ben Arkadası Dolandırdıysam Anamı Katıyorum isin icine Bakın arkadaslar 36 tl İcin kimse bunu yapmaz.Kesinlikle Bir üyelik icin anasını işin icine katıyor Diyenler cıkcak.Lütfen arkadaslar Okadar onursuz değilimki Bir adamı kandırıyım Bundan Baska Bir kusurum Varsa affola. ReaLHackerzGFB Bütün Wardom Ailesinden Özür Diliyorum Düzenleyen ReaLGameR : 17-05-2009 at 18:37. |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
Kusura bakmayın ama İtham olduğunuz konu dolandırıcılık
İspat edemediniz Benim kendi yorumumum 1st class da böyle şeylere izin verilmesin ! |
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764 Yer: Antalya
Karma etkisi: 73744
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7368597
|
Hesaplarınızı çaldırmayın, sonrası için bizler bişey yapmayız.
Adminimiz gerekli görürse buradan bi açıklama yapar size.. Konu kilitlenmiştir. |
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|