Redyellow'un Gözüyle 138 (07.02.2012)http://image.haber7.com/haber/haber7/bigmanset/247720120206113902600.jpg (http://www.haber7.com/haber/20120206/Akyol-Ataturk-bagimsiz-yargiya-karsiydi.php) YARGI HÜKÜMETE BAĞLI OLMALI Taha Akyol, Mustafa Kemal Atatürk'ün yargı hükümete bağlı olmalı dediğini söylüyor, ilginç. http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/060220122310323917200.jpg (http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=429350) Bu siyaset tarzıyla muhalefetin kaybetmemesi mümkün mü? Ne içsem yarıyor
Konu redyellow tarafından açılmış, 258 kişi tarafından görüntülenip, 18 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Redyellow'un Gözüyle 138 (07.02.2012) konusundaki toplam yorum: 18, okunma sayısı: 258. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 506056
|
![]() "YARGI HÜKÜMETE BAĞLI OLMALI" Taha Akyol, Mustafa Kemal Atatürk'ün "yargı hükümete bağlı olmalı" dediğini söylüyor, ilginç. ![]() Bu siyaset tarzıyla muhalefetin kaybetmemesi mümkün mü? Ne içsem yarıyor abi diyen şişmanlar gibi akp, muhalefet ne yapsa akpye yarıyor! "Dindar nesil yetiştirmek" lafına bile hucum eden bir muhalefet varken akp kazanır muhalefet de hep kaybeder. ![]() Kılıçdaroğlu solcu da değil, demokrat da değil demiş! Ben demedim, chpli diyor! ![]() Çok doğru bir uyarı, keşke o füze kalkanı vs. olayında da böyle doğruyu yapabilseydi akp iktidarı. Füze kalkanı olayında müthiş yanlış yaptı akp. ![]() “Solcu” chpnin “solcu” genel başkanı gitmiş en büyük emperyalist amerikanın gazetesine ağlıyor!!! ![]() Uludere olayında bombalama talimatı Ankaradan gelmiş. ![]() MHPli vekilen ilginç sorusu, uludere olayı mit müşteşarı hakan fidana komplo mu diyor???? ![]() Meclis komisyonu olayın arka planını incelemede sonuna kadar gidecek mi bilemiyorum, eğer gidilirse bir takım kirli işler (pkknın tuzağı, komplo, provakasyon vs.vs.) çıkabilir, görüntü öyle. ![]() İlginç bir iddia. ![]() Rusya ve çin bmde kınamayı veto ederek Esadın vahşetine devam dediler, yazıklar olsun. BMdeki veto sistemi tümden kaldırılmalıdır, bu tek kelime ile rezil bir sistemdir. Yüz kusur devlet evet desin, ama bir tane soytarı yok hayır derse karar çıkmıyor, böyle rezalet olmaz. ![]() Adam aylarca hastanede yattı, hastayım dedi, ölüyorum dedi, vekil adayı olunca hiç bir hastalığı kalmadı, bi de tutup bi şeyi yok diyen doktorlara dava açıyor! Zeytinyağ gibi suyun yüzüne çıkmak diye herhalde buna deniyor. ![]() Bu esat denen zalimin babası da aynı böyle zalimdi. O da Hama kendini 1982 yılında bombalamış binlerce insanı şehit etmişti. Zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur. İnşallah bu zalimin ve tüm zalimlerin sonu berbat olacaktır. GÜNÜN BECERİKSİZLİĞİ: ![]() Bi zam konusunu aylardır yapamadılar, bu kadar beceriksizlik, bu kadar vurdumduymazlık olmaz. Vekil emeklilerinin zammı sözkonusu olunca gece gündüz çalışıyorlar vetoya rağmen meclisten çıkarıyorlar ama memur zammı sözkonusu olunca kulaklarının üzerine yatıyorlar, yazıklar olsun akpye, yazıklar olsun iktidara. GÜNÜN İTİRAFI: ![]() Yıllar sonra itiraf ediyorlar ama iş işten geçti, refah yol hükümetini utanmazca, rezilce saf dışı bırakmak için her türlü çirkefliği yaptılar, şimdi itiraf etmek neye yarar???? GÜNÜN YANLIŞI: ![]() Haber doğru ise müthiş bir hata. Bu satışdan kesinlikle vazgeçilmelidir. GÜNÜN SOYGUN'U: ![]() İnternet bankacılığını kullanırken giriş için cebe gönderilen mesajlar ücretli olacakmış! Bu tek kelime ile soygundur, hatta gaspdır. İlgililer bu rezalete müdahele etmelidir. GÜNÜN ATAMASI: ![]() CHP genel merkezi, Bitlis İl Başkanlığına AKP ÜYESİ birisini atamış!! Hayırlı olsun! Yakında tayyib erdoğanı veya bülent arınç'ı da chp genel başkanlığa atarlarsa şaşmamak lazım! Ben günün ataması dedim ama günün komedisi de olabilir!! GÜNÜN SEVİYESİZ'İ: ![]() Onbeşbaşı de yirmibaşı de ne dersen de, askerimiz senin bu sözlerinle değerinden hiç bir şey kaybetmez, böyle abuk subuk siyasetle seviyesizlikle kaybeden sen olursun demirtaş. GÜNÜN GÖRÜNTÜSÜ: ![]() Ben günün görüntüsü olduğunu düşündüm, Allah kimseyi açlıkta terbiye etmesin denir ya, bu hayvanlar için de geçerli, aç kalan kurtlar köpeği ne hale getirmişler, acaip! GÜNÜN HELAL OLSUN'U: ![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #427828 Yer: SivaS
Karma etkisi: 5444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 544056
|
![]() Böyle dürüst insanlarda var ne güzel |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #386584 Yer: 'Hak'lının yanı...
Karma etkisi: 3725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 372242
|
Red eline sağlık...
Nerlerdesin sen, fazla açma arayı... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
|
Not:
1- Bir kaç gündür hastam vardı, Şehir dışından gelen hastamın tedavi, hastane işleri ile uğraşıyordum. 2- Askerde olan oğlum dağıtıma geldi, onun tatlı meşguliyeti vardı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522398 Bu sebeple bir süredir nete girme konumu hazırlama imkanım olmadı. 3.sebep de dün akşam girdim biraz baktım, sabah konuyu hazırladım ama şu saate kadar tüm uğraşıma rağmen wardom açılmadı, hep arıza gösterdi. En sonunda www.ktunnel.com sitesini deneyim istedim, oradan 5-6 deneme sonunda konuyu ancak gönderebildim. Halen de ktunnel sitesi aracılığıyla görebiliyorum wardomu: ![]() Durum bundan ibarettir, bazılarının sırf sataşmak için söylediği şeyler gerçek değildir. Bilginiz olsun. Düzenleyen redyellow : 07-02-2012 at 21:15. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #187225
Karma etkisi: 10313
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1030541
|
redyellow abi hastan için geçmiş olsun,
Kardeşimiz dağıtıma gelmiş Allah teskeresinide nasip etsin. Bu arada nere çıktı usta birliği. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103826
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10378742
|
![]() Yıllar sonra itiraf ediyorlar ama iş işten geçti, refah yol hükümetini utanmazca, rezilce saf dışı bırakmak için her türlü çirkefliği yaptılar, şimdi itiraf etmek neye yarar???? İsabet etmişler. Bir tarafta HIRSIZ erbakan diğer tarafta YALANCI tansu. Biri Kaddafi'nin çadırına girip Türkiye'ye edilen her türlü hakarete gıkını çıkartmazdı, Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522398 Diğeri Kuşadası'da çiftlik kapatır, çiftliğine özel yol yapar, soranlara HİZMETÇİMİN derdi ![]() Bu HIRSIZ - YALANCI ikilisini kim bertaraf etmişse ALLAH ondan bin razı olsun ![]() Ha. Bu arada, hoşgeldin hacım ![]() seni savunmak için kaç kişi ban isteğe gitti bir bilsen ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Oğlumun dağıtımı Van/Özalp ilçesine çıkmış, inşaallah hafta sonu uçakla göndereceğiz van'a. Allah tüm mehmetciklerimizi korusun. Teşekkürler tuva. Düzenleyen nesta_34 : 08-02-2012 at 00:31. Sebep: imla |
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10378742
|
Alıntı:
Alıntı:
Ben o ktunnel ın ktunnel gibi taaaaa ana.. ana.. an.. an.. a...a... ![]() |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12386 Yer: çanakkale
Karma etkisi: 15359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1534906
|
redim hoşgeldin.
konu güzel ellerine sağlık. sen olmayınca ihtiyar huysuzluk bile yapamıyor ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
|
foruma giremiyorum da,
ktunnel ile girebiliyorum da, hepsi hikaye ![]() Hacı abinizin gözler yaşlılıktan iyi seçemiyor Algılama sorunlarını zaten hep yazıp duruyoruz. Konulardaki sıralamaları karıştırmaya başladığından, aradaki 5 sayılık farkı kapatıp benden kopya çekmek için 5 gündür girmedi konulara ![]() Şimdi önce benim konunun sıra numarasına bakıyor, siliyor baştan ( 1 ) rakamını, açıyor konusunu ![]() İşin aslı budur ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1534906
|
haklı çıktım ihtiyar toplamış gene taşları tek tek fırlatmaya başladı.
valla helal olsun sana red. ne yaptında kızdırdın bu kadar ihtiyarı... küçükken kıstırdınmı adamı biryerlerde diyeceğim ama... ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #187225
Karma etkisi: 10313
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1030541
|
Gila abi ile redyellow abiyi bir gün ciddi manada buluşturalım tavla müsabakası yapsınlar. Bizde ciddi anlamda oturup seyredelim
Acaba o 5 el biter mi bilmem ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Redyellow'un Gözüyle 70 - Dua...Dua...Dua.. (22.11.2011) | redyellow | Siyaset | 24 | 26-11-2011 23:55 |
| Redyellow'un Gözüyle 64/Vicdani Ret Vicdansızlığına HAYIR...(16.11.2011) | redyellow | Siyaset | 10 | 16-11-2011 16:50 |
| Redyellow'un Gözüyle 55 (07.11.2011) | redyellow | Siyaset | 23 | 10-11-2011 11:32 |
| Redyellow'un Gözüyle 39 (23.10.2011) | redyellow | Siyaset | 25 | 24-10-2011 20:36 |
| Redyellow'un Gözüyle 10 | redyellow | Siyaset | 20 | 18-09-2011 02:17 |
|
|