Redyellow'un Gözüyle 65(17.11.2011)http://www.hurriyet.com.tr/_np/5704/14995704.gif Kahramanmaraş'ta bir tüketicinin başvurusunu değerlendiren Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti, elektrik faturasına yansıtılan yüzde 15 oranındaki kayıp kaçak bedelinin tüketiciye iadesine karar verdi. http://im.haberturk.com/2011/11/17/688752_htmansetyeni.jpg?1321522789 İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nce,
Konu plamen tarafından açılmış, 1015 kişi tarafından görüntülenip, 22 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75895
Karma etkisi: 2433
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 242636
|
![]() Kahramanmaraş'ta bir tüketicinin başvurusunu değerlendiren Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti, elektrik faturasına yansıtılan yüzde 15 oranındaki kayıp kaçak bedelinin tüketiciye iadesine karar verdi. ![]() İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, Atatürk Havalimanı'nda ve İstanbul'da 2 adreste arama yapılıyor, biri emekli asker iki kişi gözaltına alındı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=512100 ![]() Cok Guzel Bı Karar Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), sanal ortamda büyük fırtınalar koparan filtre ile ilgili çalışmalarını tamamladı. BTK Başkanı Tayfun Acarer, yeni bir ertelemenin söz konusu olmadığını ve 22 Kasım Salı günü filtre uygulamasının resmen başlayacağını açıkladı. Acarer, aile ve çocuk profiline geçmek isteyenlerin 22 Kasım’dan itibaren hizmet aldıkları internet servis sağlayıcılarına başvurmaları gerektiğini belirterek, “Mevcut uygulamada kalmak isteyenlerin herhangi bir işlem yapmasına gerek yok” dedi. ![]() Adam öldü ya simdi herkes bülbül kesilir BONUS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103826
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10378742
|
Diğer 64 ten daha iyi olmuş
![]() Seriyi devam ettirmenizde yarar var Bakarsınız birgün geri döner ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 506056
|
Sayın plamen emeklerinize teşekkürler, sağolasınız
![]() **** Elimde olmayan sebeplerden dolayı biraz geç oldu ama madem hazırlamıştım, gene de paylaşayım istedim. Buyrun REDYELLOWUN GÖZÜYLE 65. ![]() Eeee o seçimden önceydi, bizde genelde seçimden önce ayrı seçimden sonra ayrı olur siyasetimiz! O zaman bu sorumluluğun altına girmem, referandum yaparım diyen başbakan şimdi hiç referandumdan bahsetmiyor. Paran varsa kralsın! Vatanı sevmek fakire, fukaraya kalmış! ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=512100 Tabi canım, hiç sözkonusu olur mu? bedelli sözkonusu olur, vicdani ret sözkonusu olur ama zorunlu askerlik hiç sözkonusu olmaz! Eee ne de olsa zorunlu askerliği fukara mehmet yapıyor! ![]() CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün "Dersim katliamının sorumlusu devlet ve chp'dir" demiş... Baya bir sıkıntı çıkarır bu konuşma chpde. Bir grup vekil basın toplantısı yaparak genel merkezden hüseyin aygün hakkında gerekli işlemin yapılmasını istemişler...Bakalım ne olacak. ![]() Mimarlar odasının başvurusu üzerine (Çankaya belediyesi de varmış sanıyorum) mahkeme Ankaradaki çeşitli alt ve üst geçitlerin kapatılmasın kararlaştırmıştı, chpli çankaya belediye başkanı "kapatılırsa fiili müdahele edip tekrar açarız" açklamasında bulunmuş! Çok ilginç. Gökçek "mahkeme kararı yapacak bir şey yok, kapatacağız" diyor, mimarlar odasına daha yakın fikir ve düşüncede olan çankaya belediye başkanı ise “alt geçitler mimari açıdan ucubedir ama kapatmak hukuksuzluktur, kapatılırsa açarız” diyor! Daha önce aklınız neredeydi de denebilir ama gene de hatadan dönülmesi de güzeldir. Belediye başkanını tebrik ederim, sırf bir inat uğruna (alt geçitlere vs. mimari olarak kötü vs. denebilir bunlar ayrı bir konudur tartışılır) her gün onbinlerce yüzbinlerce insana hizmet eden ve çok da gerekli olan geçitlerin kapatılması yanlıştı. ![]() Daha önce de sormuştum: Kaşif Kozinoğlu'nun konuşmasından, yaptığı gizli-saklı tüm işleri açıklamasından en çok kim rahatsız olurdu??? ![]() Anadoluda bir tabir vardır ya: Gidişin olsun dönüşün olmasın diye, öyle işte ![]() ![]() "Paran varsa askerlik yapma" zihniyetinden sonra "paran varsa şike yap" dönemi de başlayacak demek ki! ![]() Kesinlikle katılıyorum, benim favorim yılmaz vural veya abdullah avcı. ![]() Ben genelde anketlere inanmam... genelde parayı veren düdüğü çalar misalidir bu anketler. Fakat chpnin düşüşte olduğuna ben de katılıyorum, chp bu siyaset anlayışı ile yukarı doğru değil hep aşağı doğru gidecektir. GÜNÜN KARİKATÜRÜ: ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #522636
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 155455
|
ya bu redyelowun köşesi plamen ın köşesıne mı dönüştü anlıyamadım
![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10378742
|
hoşgeldin redyellow, geçmiş olsun
![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #63630
Karma etkisi: 1791
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 178106
|
döndün mü hacı abi
![]() |
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #132926
Karma etkisi: 23312
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2330626
|
hoşgeldiniz redyellow konu için tşkler
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
|
Teşekkürler arkadaşlar, sağolun.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12386 Yer: çanakkale
Karma etkisi: 15359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1534906
|
hoşgeldiniz.
forum siz olunca tekseslilikten biraz olsun kurtuluyor... |
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
#12 | ||||||||
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Çok teşekkürler, sağolasınız. **** Bu arada niçin banlandığıma dair bir takım sorular var, en doğrusunu ben anlatayım da kimse yanlış bir şeye kapılmasın. Sayın ADMİN MEHMET BEYİN YÜKSEK MÜSADELERİYLE: Evvelki gün sabah 07.30 sularında girdim konumu açtım çıktım. daha sonra 10.30 gibi tekrar gireyim istedim baktım banlanmışım. Alıntı:
Niye banlandığım yok, kim banlamış yok. Mecburen yeni bir üyelik alarak durumu admin mehmet beye ilettim. Alıntı:
Mehmet bey bu mesajıma şu cevabı verdi: Alıntı:
Kendisine tekrar şu yazıyı yazdım: Alıntı:
Banlanma sebebim imzama aldığım iki yazı imiş! Ban uygulamasını kim yapmış bilmiyorum ama müthiş yanlış bir suçlama ile banlamış. En azından bana sorabilirdi, imzama aldığım yazıların kimlere ait olduğu çok açık bir şekilde ayan beyandı ama madem aklına bir şey takılmışsa bu imzalar neyin nesi diyebilirdi. Benim Atatürk düşmanlığıyla suçlanmam tek kelime ile komedidir. Ban olayının doğrusu budur. Sayın admin mehmet beye teşekkürlerimi sunuyorum. Düzenleyen redyellow : 17-11-2011 at 21:01. |
||||||||
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12386 Yer: çanakkale
Karma etkisi: 15359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1534906
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Ustası
|
yanlış hesap Bağdat'tan döner.
redyellow'un gidişine tepki gösterenler arasında olduğumu bilin. tabi hazır laf pm lerden açılmışken, benim hakkımda yönetime pm yağmuru yağdıran bir takım üyeler de olmadı değil. Hatta bunlardan birisi iyice zıvanadan çıkmış olmalı ki; benim için PKK NIN DEŞİFRE EDİLMESİNE TAHAMMÜL EDEMİYOR benzeri bir yazı yazarak, beni pkk yandaşı gibi gösterme haysiyetsizliğinde bile bulunmuş. ![]() Beni PKK taraftarı gibi göstermek tek kelimeyle ALÇAKLIKTIR!!! Hazır sözler pm den açılmışken, ben de bir kelime edeyim dedim. Beni PKK yandaşı gibi gösteren o ALÇAK!!! neyse ki şu an aramızda değil ![]() şayet gelir de bu yazımı okursa, alçaklığın kendisine ne kadar yakıştığını görecektir Yakasına kırmızı karanfil takmasını öneririm. Alçağın karanfillisi çok yakışıklı olur da ![]() ( der, yediririm adama lafını ulu orta yerde, gık bile diyemezsin ) iki ucu b.klu değnek oldu galiba. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=512100 şimdi Gila bana ALÇAK diyor desek, Gila'yı pkk yandaşı yaptığımızı ifşa edeceğiz. Yok sesimizi çıkartmasak, ALÇAK lığı yedik alnımızın ortasına ![]() Hayır, şimdi KANITLA desek, kanıtlar da bu namert Gila ![]() en iyisi üç maymunu oynamak ![]() Düzenleyen Gila : 17-11-2011 at 23:41. |
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75895
Karma etkisi: 2433
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 242636
|
Off yaa bende alısmıstım köseye
![]() ![]() Gila 3 mesajında arka arkaya birlestirirsen sevinirim ![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Redyellow'un Gözüyle 64/Vicdani Ret Vicdansızlığına HAYIR...(16.11.2011) | redyellow | Siyaset | 10 | 16-11-2011 16:50 |
| Redyellow'un Gözüyle 55 (07.11.2011) | redyellow | Siyaset | 23 | 10-11-2011 11:32 |
| Redyellow'un Gözüyle 39 (23.10.2011) | redyellow | Siyaset | 25 | 24-10-2011 20:36 |
| Redyellow'un Gözüyle 32 (16.10.2011) | redyellow | Siyaset | 37 | 17-10-2011 21:09 |
| Redyellow'un Gözüyle 10 | redyellow | Siyaset | 20 | 18-09-2011 02:17 |
|
|