Redyellow'un Gözüyle 66 (18.11.2011)http://i.radikal.com.tr/RY12li510x340/2011/11/17/fft28_mf856703.Jpeg (http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalHaberDetayV3&ArticleID=1069771&Date=17.11.2011&CategoryID=78) Kara çadır is mi tutar Martin tüfek pas mı tutar Ağlayalım anam bacım Elin kızı yas mı tutar Gitme Yemen'e Yemen'e Yemen sıcak dayanaman Tan borusu er vurulur
Konu redyellow tarafından açılmış, 150 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 506056
|
Kara çadır is mi tutar Martin tüfek pas mı tutar Ağlayalım anam bacım Elin kızı yas mı tutar Gitme Yemen'e Yemen'e Yemen sıcak dayanaman Tan borusu er vurulur Sen küçüksün uyanaman Yemen yolu çukurdandır Karavana bakırdandır Zenginimiz bedel verir Askerimiz fakirdendir Gitme Yemen'e Yemen'e Karışı'n toza dumana Mektubunu sal kardaşım Bacını koyma gümana Tarlalarda biter kamış Uzar gider vermez yemiş Şol Yemen'de can verenler Biri Memet biri Memiş Askerlik yapmamanın bedeli 25 Bin TL.. Şehit olmanın bedeli?????? BEDELLİYE DE HAYIR! VİCDANİ RET OLAYINA DA HAYIR! BEDELLİYİ, VİCDANİ RETİ ÇIKARANLARA DA HAYIR! Zorunlu askerliği kaldırın olay bitsin. Tamamen profesyonel orduya geçildiğinde ne bedelliye ne vicdani rete gerek kalır. Vatan hepimizin, sadece fakirin, fukaranın değil! Ya zorunlu askerliği kaldırın, maaşlı profesyonel askerliği getirin ya da herkes askere gitsin. ![]() Kesinlikle katılıyorum. ![]() Sayın Desticiyi tebrik ediyorum, çok doğru söylüyor. ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=512229 Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=512229 Her yaptığı olay, her yaptığı kriz! Kamer genç de olmasa meclisden ses çıkmayacak!!! ![]() Şike tutuklularından sonra ergenekon tutukluları için de hazırlık yapılıyormuş! ![]() Başbakan hep diyor ya "kurban olurum böyle muhalefete" diye! Muhalefet iktidarla uğraşma yerine kendi kendini yiyor, ne kadar şanslı bir parti akp! Kckyı masum bir örgütlenme, siyasi örgütlenme vs. olarak görenler iyi okusunlar bu haberi. ![]() Aklın yolu birdir, diğer mahkeme önceki kapatma kararını durdurmuş! ![]() Türkiyenin her yeri maden, eğer o madenleri çıkarıp işlemek isteyen, batıdan bağımsız, yürekli iktidarlar olursa Türkiye köşeyi döner. ![]() Hadi kolay gelsin, inşaallah başarırsın Abdullah Avcı. Başarılar. ![]() 4 böyüklerin deplasmana taraftar götürmesi yasaklanmış! Aslında 4 büyüklerin arasında maç yapması yasaklansa da tam olsa bari! ![]() Allah kabul etsin...oldukça güzel de okuyor maşaallah. Ülkemin başbakanının yüce kitabımız kuranı kerimi okumasından ancak mutluluk duyarım. ![]() Bugün mübarek Cuma günü… Cumanız hayırlı olsun, ibadetleriniz makbul, dualarınız kabul olsun. Hayırlı cumalar. |
|
|
|
|
#2 | ||||
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 506056
|
Alıntı:
Dün bu açıklamayı buraya eklemiştim. Admin mehmet beyden bir mesaj gelmiş. Şu: Alıntı:
Alıntı:
Eğer tekrar banlanırsam, tamamen keyfi, tamamen bir moderatörün dayatması sonucu bu ban yapılırsa tekrar mehmet beye yazmaycağım, banımın kaldırılmasını istemiyceğim, wardom serüveni benim için bitmiş olacaktır. Böyle bir durumun olmamasını arzularım tabiki, çünkü ben sadece fikir ve düşüncelerimi paylaşıyorum. Bana ATATÜRK DÜŞMANI DİYECEK KİŞİ BUNU İSPATLAMAK ZORUNDADIR, internette bir sürü forumda yazıyorum buyursun onbinlerce yazımdan bir tane ATATÜRK DÜŞMANI YAZIMI BULSUN TAMAM DEYİM! Ben kendim defolur giderim forumdan Ama bulamaz. Bulamazsa o defolup gider mi forumdan? Ha şunu diyebilir ben senden rahatsızım arkadaş! Eyvallah! Bunu desin ciğerimi yesin o moderatör. Ama bana ATATÜRK DÜŞMANI diyecek kişi yeryüzünün en büyük müftesiridir. dedim gibi ben bunu bir dayatma olarak görüyorum. Yarın bir başkası da hadi yemin et ben müslümanım de diyebilir, bir başkası hadi şunu yaz hadi bunu yaz diyebilir. Bir diğeri ben müslümanım demekle olmaz bi de kelimei şehadet getir diyebilir!!!! Öbürü cumhuriyet düşmanı değilim diye yazzzzzzz öbürü başka bir şey! Bu yol yol değildir. YÖnetime, idarecilere düşen şey bir iddia varsa İDDİA MAKAMINI İSPATLAMAKLA MÜKELLEFTİR deyip iddia sahibinden iddiasını ispatlamasını istemektir. Tekrar ban olursa şimdiden haklarınızı helal etmenizi talep ediyorum. Ben tartıştığım, konuştuğum arkadaşlara hakkımı şimdiden helal ediyorum ama MÜFTERİLERE ASLA! (diğer başlıkta paylaşmıştım burda da paylaşmak istedim) Düzenleyen redyellow : 18-11-2011 at 06:58. |
||||
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Konu için teşekkürler, hayırlı cumalar.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103826
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10378742
|
dangerious'un imzası çok güzel.
bilmediğin konularda polemik amaçlı konu açtığın için kapatıyorum. git, kime istiyorsan ona söyle, gelsin açsın konuyu. itham ettiğin moderatör diye birşey, biri yok. burası dedikodu köşesi değil. ya normal wuserler gibi konu açarsın, konuda siyaseten istediğine istediğin gibi sataşırsın Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=512229 ve isim vermeden ona buna iftira atmayı bırakırsın ya adam gibi gider düello bölümünde seni hangi gerzek şikayet etmişse onu paçavra edersin. ama burayı dedikodu köşesine çeviremezsin konu kilit ve çöp |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Redyellow'un Gözüyle 64/Vicdani Ret Vicdansızlığına HAYIR...(16.11.2011) | redyellow | Siyaset | 10 | 16-11-2011 16:50 |
| Redyellow'un Gözüyle 55 (07.11.2011) | redyellow | Siyaset | 23 | 10-11-2011 11:32 |
| Redyellow'un Gözüyle 42 (26.10.2011) | redyellow | Siyaset | 7 | 26-10-2011 22:31 |
| Redyellow'un Gözüyle 39 (23.10.2011) | redyellow | Siyaset | 25 | 24-10-2011 20:36 |
| Redyellow'un Gözüyle 10 | redyellow | Siyaset | 20 | 18-09-2011 02:17 |
|
|