Redyellow'un Gözüyle 66 (18.11.2011)

http://i.radikal.com.tr/RY12li510x340/2011/11/17/fft28_mf856703.Jpeg (http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalHaberDetayV3&ArticleID=1069771&Date=17.11.2011&CategoryID=78) Kara çadır is mi tutar Martin tüfek pas mı tutar Ağlayalım anam bacım Elin kızı yas mı tutar Gitme Yemen'e Yemen'e Yemen sıcak dayanaman Tan borusu er vurulur Konu redyellow tarafından açılmış, 150 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Forum > Çöp Kutusu
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: 18112011 gozuyle redyellowun

Eski 18-11-2011, 06:50   #1
redyellow
Forum Ustası

redyellow's Avatar

Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066 redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000
Redyellow'un Gözüyle 66 (18.11.2011)

Kara çadır is mi tutar
Martin tüfek pas mı tutar
Ağlayalım anam bacım
Elin kızı yas mı tutar

Gitme Yemen'e Yemen'e
Yemen sıcak dayanaman
Tan borusu er vurulur
Sen küçüksün uyanaman

Yemen yolu çukurdandır
Karavana bakırdandır
Zenginimiz bedel verir
Askerimiz fakirdendir

Gitme Yemen'e Yemen'e
Karışı'n toza dumana
Mektubunu sal kardaşım
Bacını koyma gümana

Tarlalarda biter kamış
Uzar gider vermez yemiş
Şol Yemen'de can verenler
Biri Memet biri Memiş

Askerlik yapmamanın bedeli 25 Bin TL..

Şehit olmanın bedeli??????

BEDELLİYE DE HAYIR!

VİCDANİ RET OLAYINA DA HAYIR!

BEDELLİYİ, VİCDANİ RETİ ÇIKARANLARA DA HAYIR!

Zorunlu askerliği kaldırın olay bitsin. Tamamen profesyonel orduya geçildiğinde ne bedelliye ne vicdani rete gerek kalır.

Vatan hepimizin, sadece fakirin, fukaranın değil! Ya zorunlu askerliği kaldırın, maaşlı profesyonel askerliği getirin ya da herkes askere gitsin.

Kesinlikle katılıyorum.

Sayın Desticiyi tebrik ediyorum, çok doğru söylüyor.

Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=512229

Her yaptığı olay, her yaptığı kriz!

Kamer genç de olmasa meclisden ses çıkmayacak!!!

Şike tutuklularından sonra ergenekon tutukluları için de hazırlık yapılıyormuş!

Başbakan hep diyor ya "kurban olurum böyle muhalefete" diye!

Muhalefet iktidarla uğraşma yerine kendi kendini yiyor, ne kadar şanslı bir parti akp!

Kckyı masum bir örgütlenme, siyasi örgütlenme vs. olarak görenler iyi okusunlar bu haberi.

Aklın yolu birdir, diğer mahkeme önceki kapatma kararını durdurmuş!

Türkiyenin her yeri maden, eğer o madenleri çıkarıp işlemek isteyen, batıdan bağımsız, yürekli iktidarlar olursa Türkiye köşeyi döner.

Hadi kolay gelsin, inşaallah başarırsın Abdullah Avcı. Başarılar.

4 böyüklerin deplasmana taraftar götürmesi yasaklanmış!

Aslında 4 büyüklerin arasında maç yapması yasaklansa da tam olsa bari!

Allah kabul etsin...oldukça güzel de okuyor maşaallah. Ülkemin başbakanının yüce kitabımız kuranı kerimi okumasından ancak mutluluk duyarım.

Bugün mübarek Cuma günü… Cumanız hayırlı olsun, ibadetleriniz makbul, dualarınız kabul olsun.

Hayırlı cumalar.

redyellow Çevrimdışı  

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 18-11-2011, 06:53   #2
redyellow
Forum Ustası

redyellow's Avatar

Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066 redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000redyellow seviye: 2000

Alıntı:
mehmet bey, imzamdaki Atatürk ile ilgili yazı (eğer aşağıdaki yazıyı kastediyorsanız) benim değil gilanın yazısı... gilanın yazısını aynen almıştım... benim tek kelime katkım yoktur oraya. üstelik de günlerdir duruyordu. Yeni bir ekleme vs. olmadı.

Benim Atatürk ile ilgili görüşüm çok nettir, ne Atatürke hakaret edenlerden olurum, ne de Atatürkü istismar edenlerden.

Benim hiç bir yazımda Atatürk ile ilgili olumsuz tek kelimemi bulamazsınız.

Ben sadece o imzada gilanın Atatürkü nasıl istismar ettiğini göstermek için onun yazısını aynen alıntıladım, tek kelime katmadım.

Osmanlı nickli üye chp şöyle şöyle... diyor Gila ise bunu "partinin kurucusuna hıncınız" "mustafa kemale olan nefretiniz" şekline dönüştürüyor.

Siz söyleyin Allah aşkına "CHP diyince Temiz akan sular pislik akıyor "^cümlesinin neresinde Atatürk var, Atatürke hakaret vs. var?

Dediğim gibi ben sadece gilanın çelişkisin göstermek için onun yazısını aynen alıntıladım.

Eğer bu da mahzurlu görülüyorsa redyellow olarak giremiyorum ve düzeltme imkanım da yok. siz veya bir moderatör imzayı tümden silebilirler.

İlginizi bekliyorum.

Dün bu açıklamayı buraya eklemiştim.

Admin mehmet beyden bir mesaj gelmiş.

Şu:

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi m3hm3t
Merhaba, mesajınızda Atatürk düşmanı olmadığınızı da belirtirseniz sevinirim. Komedidir yazmanız bir açıklama getirmemiş .

Size göre dayatma,zorlama gibi oluyorsa kusura bakmayın lütfen ancak bu konu nedeniyle oluşabilecek sorunların neticesi foru üzerinde banlanmanızı gerektirğincen, banınızı açmış olduğum için hata yapmış olurum. Bu nedenle açıkça düzeltirseniz mesajınızda memnun olurum.

Selamlar.
Ben de kendisine şu mesaj yazdım az önce:

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi redyellow
Alıntı:
Benim Atatürk ile ilgili görüşüm çok nettir, ne Atatürke hakaret edenlerden olurum, ne de Atatürkü istismar edenlerden.

Benim hiç bir yazımda Atatürk ile ilgili olumsuz tek kelimemi bulamazsınız.

Mehmet bey, ben 52 yaşındaşım, tam 28 sene devlet hizmetinde bulundum ve emekli oldum.

28 senelik hizmetinde bir kere bile ceza vs almadım, uyarı dahi olmadım böyle bir konudan dolayı.

Birisi gelse ve bana HADİ AÇIKCA BEN MÜSLÜMANIM DİYE YAZ, YOKSA SENİ BANLARIZ dese inanın onu da yazmam. Yazınızda yazdığınız gibi bu bir dayatmadır.

benim herhalde bir yere bağıra bağıra BEN ATATÜRK DÜŞMANI DEĞİLİMMMMMM diye yazmam, yazmamın istenmesini ben kendime hakaret olarak kabul ediyorum.

Benden Atatürk düşmanı olmadğıımı yazmamı istemeniz yerine beni Atatürk düşmanlığı ile suçlayan her kimse ondan buyur Atatürk düşmanı olduğunu ispatla demeniz gerekir, bütün hukuk kuralları bunu emreder.

takdir sizin mehmet bey.

Yukardaki cümlem çok açık bir şekilde forumda yazılmışken hayır illaki şunu da yaz denmesini doğrusu dayatma olarak görüyorum.

Ben samimi bir şekilde wardoma katkıda bulunmak istiyorum, karşılıklı konuşmak, fikir alışvrişinde bulunmak istiyorum.

Ara sıra şunu yaz, bunu yaz, yarın öbür gün şunu da yaz denecekse buyrun banlayın.

Eğer her aklına gelen moderatör işine gelmeyen üyeye Atatürk düşmanı deyip ban yapacaksa ve ya kardeşim tamam banlayalım da hani nerede Atatürk düşmanlığı yazısı denmeyecekse vay haline wardomun.

Ama unutmayın forumları forum yapan muhalif seslerdir, çok sesliliktir.

Tek sesli forumlar uzun süreli.

İçinde hakaret, küfür, çirkinlik, aşağılamak vs. olmayan bütün seslere tahammül etmek gerekir.

Ve en mühimi asla ve asla kimseye İFTİRA ATILMAMALIDIR. İftira atan moderatör de olsa cezalandırılmalıdır.

Tekrar ediyorum:

İllaki "Atatürk düşmanı değilim" diye yazmam isteniyor, ben hiç bir şeyin DÜŞMANI değilim... mesela chpnin de düşmanı değilim, akpnin de, mhpnin de vs.vs. bir başkasının da...

Benim inancım gereği DÜŞMANLIK yoktur bende. Yanlış bulduğum fikirlere, düşüncelere KARŞI OLABİLİRİM ama o fikrin sahibine DÜŞMANLIK YAPMAM.

Benim karşı olduğum fikir ve düşüncelerdir, kişiseler, şahıslar değil.

Benim dinim hoşgörü dinidir. Sevgili dinidir. benim inancım bunları emreder.

İllaki şunu yazacaksın denmesini dayatma olarak kabul ediyorum, zorlama olarak kabul ediyorum.

dedim ya takdir sizin, kolay gelsin.

Eğer tekrar banlanırsam, tamamen keyfi, tamamen bir moderatörün dayatması sonucu bu ban yapılırsa tekrar mehmet beye yazmaycağım, banımın kaldırılmasını istemiyceğim, wardom serüveni benim için bitmiş olacaktır.

Böyle bir durumun olmamasını arzularım tabiki, çünkü ben sadece fikir ve düşüncelerimi paylaşıyorum.

Bana ATATÜRK DÜŞMANI DİYECEK KİŞİ BUNU İSPATLAMAK ZORUNDADIR, internette bir sürü forumda yazıyorum buyursun onbinlerce yazımdan bir tane ATATÜRK DÜŞMANI YAZIMI BULSUN TAMAM DEYİM! Ben kendim defolur giderim forumdan

Ama bulamaz.

Bulamazsa o defolup gider mi forumdan?

Ha şunu diyebilir ben senden rahatsızım arkadaş!

Eyvallah!

Bunu desin ciğerimi yesin o moderatör.

Ama bana ATATÜRK DÜŞMANI diyecek kişi yeryüzünün en büyük müftesiridir.

dedim gibi ben bunu bir dayatma olarak görüyorum.

Yarın bir başkası da hadi yemin et ben müslümanım de diyebilir, bir başkası hadi şunu yaz hadi bunu yaz diyebilir. Bir diğeri ben müslümanım demekle olmaz bi de kelimei şehadet getir diyebilir!!!!

Öbürü cumhuriyet düşmanı değilim diye yazzzzzzz öbürü başka bir şey!

Bu yol yol değildir.

YÖnetime, idarecilere düşen şey bir iddia varsa İDDİA MAKAMINI İSPATLAMAKLA MÜKELLEFTİR deyip iddia sahibinden iddiasını ispatlamasını istemektir.

Tekrar ban olursa şimdiden haklarınızı helal etmenizi talep ediyorum.

Ben tartıştığım, konuştuğum arkadaşlara hakkımı şimdiden helal ediyorum ama MÜFTERİLERE ASLA!

(diğer başlıkta paylaşmıştım burda da paylaşmak istedim)

Düzenleyen redyellow : 18-11-2011 at 06:58.
redyellow Çevrimdışı  

Eski 18-11-2011, 06:56   #3
Dangerious
Forum Ustası

Dangerious's Avatar

Üye numarası: #133070
Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860 Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000Dangerious seviye: 2000

Konu için teşekkürler, hayırlı cumalar.
Dangerious Çevrimdışı  

Eski 18-11-2011, 07:16   #4
Gila
Forum Ustası

Gila's Avatar

Üye numarası: #199953
Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103826 Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000Gila seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. 1stClass Üye 
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

dangerious'un imzası çok güzel.

bilmediğin konularda polemik amaçlı konu açtığın için kapatıyorum.

git, kime istiyorsan ona söyle, gelsin açsın konuyu.

itham ettiğin moderatör diye birşey, biri yok.

burası dedikodu köşesi değil.

ya normal wuserler gibi konu açarsın, konuda siyaseten istediğine istediğin gibi sataşırsın

ve isim vermeden ona buna iftira atmayı bırakırsın

ya adam gibi gider düello bölümünde seni hangi gerzek şikayet etmişse onu paçavra edersin.

ama burayı dedikodu köşesine çeviremezsin

konu kilit ve çöp
Gila Çevrimiçi  

Kapalı Konu

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
Konu Konu Yazarı Forum Cevaplar Son Mesaj
Redyellow'un Gözüyle 64/Vicdani Ret Vicdansızlığına HAYIR...(16.11.2011) redyellow Siyaset 10 16-11-2011 16:50
Redyellow'un Gözüyle 55 (07.11.2011) redyellow Siyaset 23 10-11-2011 11:32
Redyellow'un Gözüyle 42 (26.10.2011) redyellow Siyaset 7 26-10-2011 22:31
Redyellow'un Gözüyle 39 (23.10.2011) redyellow Siyaset 25 24-10-2011 20:36
Redyellow'un Gözüyle 10 redyellow Siyaset 20 18-09-2011 02:17

Gönderme Kuralları