Reklam Botu ile ilgili yardım pls ...Arkadaşlar ben yarın 1st class üyeliğine geçicem. Warloggerden ziyade şu reklam botunun inceliklerini öğrenmek isterim ... Şimdi kullanım dışıymış ancak en kısa zamanda geri gelecekmiş reklam botu . Soracağım soru
Konu ProEqual tarafından açılmış, 444 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Reklam Botu ile ilgili yardım pls ... konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 444. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #354897
Karma etkisi: 13
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1078
|
Arkadaşlar ben yarın 1st class üyeliğine geçicem. Warloggerden ziyade şu reklam botunun inceliklerini öğrenmek isterim ... Şimdi kullanım dışıymış ancak en kısa zamanda geri gelecekmiş reklam botu . Soracağım soru şu. Program ile virüs yapıp nete mi yayacağız ? Ve dosyayı açan kişinin pc sinde siteyi flood mu yapacağız ? Yoksa başka bir türlü program mı ?
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=316198 Lütfen yardım edin. Tam olarak ayrıntı verirseniz sevinirim ... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
|
36 dk. geçti 1 cvp verebilir misiniz artık ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
arkadaşım öğrenmek istediğin tam olarak ney?
ufakdan şöyle bilgi verebilirim chat programları aracılığıyla reklamını yapıyor. çok kısa sürede tüm türkiyeye reklamını yapabilirsin ![]() gerçekten çok etkili bir sistem eğer reklam içinse tam sizin için. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
|
Sormak istediğim şu ki
gösterim başına 0.01 dolar veren bir reklamdan günde 6 saat pc başında onla uğraşarak kaç para kazanabilirim ? Keyloggerden online oyun hack yapmak istemiyorum da böylesi daha iyi olur ? yardımcı olursan sevinirim ... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
arkadaşım bu işten iyi para kazanırsın zannediyorum... atıyorum msnleri standart 50 kişilik hesaplıyalım bunlardan 20 si online olsa 20 kişiye birden yayılacak ve o kişilerin msn listesindeki kişilere he tıklarlar tıklamazlar orası senin sosyal mühendisliğine bağlı
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #328033
Karma etkisi: 297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29305
|
falla bende bu reklam bot yapmayı öğrenmek istiyorum ama yardım edebilcek var mı bilmiyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #162223 Yer: istanbul
Karma etkisi: 1156
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 115184
|
yalnız bn az önce denedim program adrese kendiliğinden http:// ekliyor
adresi siz siteden belirliyorsunuz ancak nedense http:// ve adres arasına bi boşluk ekleniyor ve adres tanımsız oluyor...çözümü var mı? |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|