Remote Access from my PC to any oneArkadaşlar mrb uzak masaüstü bağlantısı ve bunu sağlayan prog v.b. yapılanmalar için önerilerinizi bekliyorum. tşk. Not: RADMİN kullanıyorum. uzak masaüstünün pc nin static IP olursa bi sorun yok fakat bu
Konu caglarslan tarafından açılmış, 750 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Remote Access from my PC to any one konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 750. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78849
Karma etkisi: 0
![]() Karma: -94
|
Arkadaşlar mrb uzak masaüstü bağlantısı ve bunu sağlayan prog v.b. yapılanmalar için önerilerinizi bekliyorum.
tşk. Not: RADMİN kullanıyorum. uzak masaüstünün pc nin static IP olursa bi sorun yok fakat bu dynamic olursa? tüm arkadaşlarımın bayramını ve yeni yılını kutlarım. Düzenleyen caglarslan : 01-01-2007 at 17:11. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5694 Yer: Balıkesir/Burhaniye
Karma etkisi: 1861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184907
|
ilk sorunu pek anlayamadım ne gibi bi yapılanmadan bahsediyorsun.
ip dinamik olursa demişssin bu konuda yapacak fazla bi şeyin yok sana belirli süreler içinde ip'yi mail aracılıgı ile yolliacak programlar işini çözer konuyla ilgili dah detaylı bilgi için http://www.wardom.org/mac-adresinde-...1.html?t=61261 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78849
Karma etkisi: 0
![]() Karma: -94
|
LOGMEIN ile çözdüm sorunu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25910 Yer: istanbul
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 10
|
nedir LOGMEIN açıklar mısın??
edit: öğrendim, gerek kalmadı.. www.logmein.com sitesine girip indirilen program imiş... Düzenleyen gagu : 29-10-2007 at 11:55. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|