remote administrator (program arıyorum)network üzerinden tamamı xp ve 2000 den olusan bilgisayarları remote olarak kontrol edebileçeğim kapsam lı bir program arıyorum. yani active directory gibi kullanıcı denetim masasını göremesin arka plan resmini değiştiremesin.
Konu domertas tarafından açılmış, 845 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
remote administrator (program arıyorum) konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 845. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #51998
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
network üzerinden tamamı xp ve 2000 den olusan bilgisayarları remote olarak kontrol edebileçeğim kapsam lı bir program arıyorum.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=70412 yani active directory gibi kullanıcı denetim masasını göremesin arka plan resmini değiştiremesin. gibi kurallar koymak istiyorum. sanırım internet kafe programları bu tarz seyleri yapıyor ama ben daha profesyonel bi şey arıyorum yardımcı olursanız sevinirim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44608 Yer: izmir-güzelyalı
Karma etkisi: 1089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 108046
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
radmini biliyorum işime yarayacagını sanmıyorum...
baslat--->calıstır--->gpedit.msc yaptıgında karsına cıkan konfigurasyon penceresinde kullanıcı yapılandırması-->yönetim şablonu altındaki ayarları remote olarak değiştirmek istiyorum. duydugum kadarıyla active directory ile yapılabiliyomuş ancak sistemde active directory kurulu değil makinalar bağımsız çalısıyor admin haklarıyla. bunu yapabilen programlar illaki vardır ama deneme sürümlerine bile ulaşamadım. mesela http://www.cbr.com.tr/tr/system_man_detay.htm biraz detaylı bir program ama istediğim şeyi yapıyor. fiyatı 3000 dolar ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5694 Yer: Balıkesir/Burhaniye
Karma etkisi: 1861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184907
|
walla işletim sistemini değiştirerek bu sorunu çöz daha iyi server fln kullan
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44608 Yer: izmir-güzelyalı
Karma etkisi: 1089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 108046
|
sen bana program ismi biliyorsan söyle veya pm at bi bakıyım
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1179
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10519
|
dameware programı işini görür.onu kullan pişman olmazsın
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
dameware network utilities programını indirdim kurdum tam istediğim gibi bir program. ancak makinalara admin yetkisiyle bağlanamıyorum. sanırım firewall la ilgili bir durum yada makinalarda bir ayar gerekiyor. sanırım bu programa hakimsin ve sonuçları burada paylaşmak şartıyla özelden tel numaranı verirsen bi kaç bi şey sormak istiyorum. (acaip bi cümle oldu ama umarım anlasılmıstır) |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|