report etmemerhabalar php image host kullanıyorum.basit bir script oldugu için cok fazla ayrıntı kullanılmamış.benim istegim sakıncalı bir resim oldugu zaman rapor(report) etme linki vardır ondan kullanmak istiyorum ancak problemim belli bir
Konu caqtus tarafından açılmış, 439 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
report etme konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 439. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #34452 Yer: İs'li bir Tan sabahı baktım sana. Bul' amadım kendimi.
Karma etkisi: 72
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506
|
merhabalar
php image host kullanıyorum.basit bir script oldugu için cok fazla ayrıntı kullanılmamış.benim istegim sakıncalı bir resim oldugu zaman rapor(report) etme linki vardır ondan kullanmak istiyorum ancak problemim belli bir image id si olmadıgı için o resimi report etmesini saglayamıyorum.bulundugu sayfanın linkinide ekleyebilicek script veya direk contact programı ama bu şekilde o resimi report etme şeklinde yapabilcek bir script veya program arıyorum.ayrıca belirteyim benimkine monte edilebilcek şekilde.yani sıfırdan image host istemiyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
Üye numarası: #34452 Yer: İs'li bir Tan sabahı baktım sana. Bul' amadım kendimi.
|
bilgisi olan yokmu?yoksa anlaşılması zormu yazdım?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129233 Yer: VBasic 6.0-PHP5.0-SQL
Karma etkisi: 1383
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 137746
|
Şimdi sen buraya kendi scriptini vermezsen, bizler senin scriptinin ne olduğunu bilmeden ve açıp kodlarına bakmadan localhostumuza kurup denemeden nasıl olur da sana yardım edebiliriz dostum söyler misin?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
|
kullandıgım image script bu
http://rapidshare.com/files/185517048/image-host.zip ancak ben bu scriptle ilgili bir duzenleme istemiyorum.sadece ekstradan bir report olayı istiyorum.bu script en basit hali.suan biraz daha düzenlenmiş ve en iyi hale getirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129233 Yer: VBasic 6.0-PHP5.0-SQL
Karma etkisi: 1383
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 137746
|
Eğer bir iki gün beklersen sana bu konuda yardımcı olabilirim. Format hazırlığı yapıyorum bu gün sabaha karşı herhalde atarım. Tekrar program yükle localhost kur mysql kur tanıt vs. baya iş. Dediğim gibi en erken 1-2 gün sonra yardımcı olabilirim
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
|
tamam dostum sorun değil
![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| report |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |