resim çalışmaları (image size sorunu):) arkadaşlar küçük resimlerle çalışırken resimleri buyuttuğumuz de değer kaybına uğradığını bilmeyen yoktur..benim sorum bu değer kaybını nasıl ortadan kaldırırız.veya nasıl daha az değer kaybı olur....:) :) :) :) :)
Konu TÜRKŞAD tarafından açılmış, 279 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
resim çalışmaları (image size sorunu) konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 279. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #97952
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar küçük resimlerle çalışırken resimleri buyuttuğumuz de değer kaybına uğradığını bilmeyen yoktur..benim sorum bu değer kaybını nasıl ortadan kaldırırız.veya nasıl daha az değer kaybı olur.... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73032
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 505
|
O işi yapan programlar var arkadasım..Photoshop'ta yapılıyor mu bu olay bilmiyorum... Fakat programlar bolumunde verilmişti o program[bir gun oncesi]...
Kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72656 Yer: C:WINDOWS\system32
Karma etkisi: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1533
|
ya deger kaybı olmasıını engelleyemessin.ne kullanırsan kullan kaliteli olmaz.bunu ufak tefek ayarlarla azaltabilirsin ama mesela blur la.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|