Resim üzerinden Yazı AlmakCümleten Selamun Aleykum Arkadaşlar. Konuyu Doğru Yeremi Açtım Yanlış Yeremi Tam Olarak Bilemiyorum. Eğer Yanlış Yere Açtıysam Yetkili Arkadaşlardan Özür Dilerim. Arkadaşlar Elimde Bir Resim var Resim üzerinde ki Yazılar
Konu Since1910 tarafından açılmış, 336 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Resim üzerinden Yazı Almak konusundaki toplam yorum: 10, okunma sayısı: 336. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2012
Üye numarası: #582977
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Cümleten Selamun Aleykum Arkadaşlar. Konuyu Doğru Yeremi Açtım Yanlış Yeremi Tam Olarak Bilemiyorum. Eğer Yanlış Yere Açtıysam Yetkili Arkadaşlardan Özür Dilerim.
Arkadaşlar Elimde Bir Resim var Resim üzerinde ki Yazılar Çince ve Ben o Yazıları Resimin üzerinden Kopyalamak istiyorum. Nette Bir Kaç Program Buldum indirdim Kurdum istediğim Neticeyi vermedi. Bu işin Uzmanlarından Bir Ricam Olucak. veya Bana Bir Tam Net Olarak Yol Göstermesini Rica Ediyorum. Ricam Şu Şekildedir ; Ben Bu işin Ustasına Belirttiğim Resimi Herhangi Bir Upload Sitesine Kayıt Edip Linki Atacağım Bu işin Ustası Olan Arkadaş Bana o Resimde ki Çince Olan Yazıların Tamamını Kopyalayıp Buraya veya Özel Mesaj Olarak Bana Bildirmesini Rica Ediyorum. Yada Bana Bu işin Ustalarından Birileri Dilediğim Neticeye Kavuşabilmek için Net Olarak Bir Yol Göstermesini Rica Ediyorum. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521636 Şimdiden ilginiz ve Alakanız için Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #516794
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1765
|
konuyu tam anlayamadım yazı mı lazım resım mı lazım hangısıyse bana bildirebilirsen yardımcı olabilirim
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #457052
Karma etkisi: 1892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 189065
|
Ben öyle bir program olduğunu sanmıyorum. Bulursan bana da haber ver
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
|
Demek istediğim Resim üzerinde ki istediğim Bir Yazıyı Kopyalayabilmek. Mesela Resimin üzerinde Since1910 Yazıyor Ben o Yazıyı Kopyalamak istiyorum o Şekilde. Umarım Anlatabildim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
Resimde ki Çince Olan Yazıları Kopyalamak istiyorum ( Neden ? ) Çünki Çince Dil Bilgim Yok O Yazıyı Kopyalayıp Translate'den Kendi Dilime uygun Yani ( Türkçe ) Dilinden Çevirip Ne Yazdığını Anlamak istiyorum.
Resimide Ekledim. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #556471
|
Size önerim çince Klavye bulmanız, resim üzerindeki text fazla uzun değilse oradaki harfleri çince klavyeyi kullanarak yazabilirsiniz. Daha önce google çevirme üzerinde Rusça vardı, Çince yoktu yanılmıyorsam belli dillerin alfabelerindeki harflerin klavye üzerindeki dizilimini görüyor ve klavyeden istediğiniz harfe tıklayarak yazabiliyordunuz. Yazdıklarınızı otomatikmen çeviriyordu. Bu başka çeviri programlarında da kesinlikle vardır. Bildiğim kadarı ile resim üzerindeki yazıyı, text dosyasına çevirme biraz zor olur veya ben bilmiyor olabilirim. Ama zemin beyaz ve yazılar net olaraka görünüyorsa bir tarayıcıdan text dosyası olarak taramanız mümkün. Ama gerçekten biri resim üzerindeki yazıyı text dosyasına çevirebiliyorsa ben de öğrenmek istiyorum.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521636 Selamlar, umarım yardımcı olmuşumdur. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
|
Sanırım Bu işin Uzmanı Yok.
Ayrıntılı Cevap Gelmedi. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39235 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 32385
|
Aradığın programın genel ismi OCR .
Aynı işi yapan pekçok ocr programı var. benim tavsiyem Abby Fine Reader. Türkçe arayüzü de mevcut. Forumda aratırsan mutlaka bulursun. not : senin eklediğin resimdeki karakterler için kurulumdan sonra japonca veya çince dil destek paketi indirmen gerekli. saygılar Düzenleyen leroux : 04-02-2012 at 02:04. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Çırak
|
Alıntı:
Belirttiğin Programı indirdim Yanlız Japonca ve Çince Dil Seçenekleri Yoktu. o Programın... Japonca ve Çince Dil Seçeneğini Nereden indirebileceğim ? |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| KAMPANYA - ABBYY Screenshot Reader - Pc ekranından yazı ve resim yakalama(FREE-FULL) | CROW77 | Programlar | 6 | 22-12-2011 11:10 |
| Işın Geçişli Yazı Yapmak.. | wyruss | Photoshop | 15 | 16-04-2010 00:44 |
| Firewall Security – AteşDuvarı İle Güvenliği Ele Almak | тнєвℓα¢к∂єαтн | Genel Bilgisayar Güvenliği | 1 | 26-05-2008 15:31 |
| Resim üzerinde yanıp sönen yazı ( İmageready dersi ) | HasretGÜMÜŞ | Photoshop | 1 | 17-12-2007 08:51 |
| Resim Formatları | serkanfenerium | Photoshop | 3 | 25-06-2005 21:59 |
|
|