resım ,yazı kopyalamayı engelleme lütfen yardımmerhaba umarım yanlış yerde açmamısımdır sızden bır konuda yardım ıstıyorum msn de resim kopyalamayı engellemek için ne yapılmalı ve facede de kendı yazdımız yazı ve yaptımz resımlerı kopyalamayı engelemk için
Konu nuveybe tarafından açılmış, 107 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
resım ,yazı kopyalamayı engelleme lütfen yardım konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 107. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2012
Üye numarası: #582363
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
merhaba umarım yanlış yerde açmamısımdır
sızden bır konuda yardım ıstıyorum msn de resim kopyalamayı engellemek için ne yapılmalı ve facede de kendı yazdımız yazı ve yaptımz resımlerı kopyalamayı engelemk için ALLAH RIZASI için bılgısı olan varsa yardımcı olsun teşekrler simdiden |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #216155 Yer: 011011001
Karma etkisi: 554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 54961
|
Kodlar şunlar... Sağ click bile yapamaz...
![]() <SCRIPT language=JavaScript1.2> if (window.Event) // Only Netscape will have the CAPITAL E. document.captureEvents(Event.MOUSEUP); // catch the mouse up event function nocontextmenu() // this function only applies to IE4, ignored otherwise. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521300 { event.cancelBubble = true event.returnValue = false; return false; } function norightclick(e) // This function is used by all others { if (window.Event) // again, IE or NAV? { if (e.which == 2 || e.which == 3) return false; } else if (event.button == 2 || event.button == 3) { event.cancelBubble = true event.returnValue = false; return false; } } document.oncontextmenu = nocontextmenu; // for IE5+ document.onmousedown = norightclick; // for all others </SCRIPT> edit: ben websitenizde sanmıştım... Facebook için gizlilik ayarlarını kurcalayınız. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2012
Üye numarası: #582363
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ya hocam hi. bir fikrim yok msn yada face yanı enazından resım kopyalamayı engelleme ben bu kodları nasıl kulanıcam yanı bıraz daha bılgısı olan varsa lutfen paylaşsın
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 506056
|
Ne yaparsanız yapın o resmi almak isteyen alır, yukardaki kodu kullanınca ancak sağ tuşu kopyala vs. engellersiniz ama ekran görüntüsü almayı engelleyemezsiniz,en güzeli alınmasın istemediğiniz fotoğrafları paylaşmamak diye düşünüyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Lütfen birisi yardım etsin bana işletim sistemi ile ilgili acil yardım | heyholetsgo | Windows Vista | 14 | 18-04-2011 21:53 |
| yardım edin lütfen | lutfullah | Yardım | 7 | 30-10-2008 03:18 |
| Arkadaşlar Lütfen Yardım | cmkndr | Yeni Başlayanlar İçin | 2 | 25-10-2008 18:50 |
| acil yardım lütfen | I3ortecine | Yardım | 11 | 28-08-2008 11:07 |
|
|