Resime Trojan Enjekte Etme [Yardım]S.a arkadaşlar. 1 ay boyunca turkojen kullandım ve birçok kişiye trojen yedirdim :) Fakat uzantının exe olması, karşıdaki kiiye bunu yollamamda kıllık çıkarıyor (exe uzantılı dosyayı yollamak zor) Benim aradığım
Konu pokkafa21 tarafından açılmış, 2836 kişi tarafından görüntülenip, 17 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Resime Trojan Enjekte Etme [Yardım] konusundaki toplam yorum: 17, okunma sayısı: 2836. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #427365
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
S.a arkadaşlar. 1 ay boyunca turkojen kullandım ve birçok kişiye trojen yedirdim
Fakat uzantının exe olması, karşıdaki kiiye bunu yollamamda kıllık çıkarıyor (exe uzantılı dosyayı yollamak zor)Benim aradığım şey: trojenli dosyayı resime enjekte etmek. Resmin uzantısı fark etmez. Yeter ki resim upload sitelerine upload yapabileyim. Yani bi şekilde upload sitelerine virüslü resim koymak amacım. Secure Engine Pro yu denedim fakat enjekte ettiğimde Avast dosyada virüs bulmadı. Acaba virüsleri gizliyormu yoksa, çalışmıyor mu? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=351881 İyi Forumlar... Düzenleyen Balamir : 21-02-2010 at 09:44. Sebep: Başlıktaki İmla Hatası Düzeltildi |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
Fakat bazı kişiler imageshack'e veya diğer upload sitelerine virüslü resim koyuyor. Ben linke tıkladığım anda Avast uyarı veriyor ve siteyi otomatik kapatıyor. Uzun zamandır arıyoru ama bi türlü bulamadım.Birçok kez format atmak zorunda kaldım. (Linke tıkladığımda resmi gösteriyor)
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=351881 >Resmin içine bi kod yazmayla alakalı felan olabilir mi? >SecurEngine Pro işe yarar mı? (Sanmıorum ama... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
Virüs derken Trojan'i kasteddim
Adamlar imageshack e trojenli resim koyuyorlar ve linke tıklayan bunu yiyor(virüs programı yoksa) Uzun zamandır arıyorum ama yok. Adamlar aşmış heralde ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
Bana trojanlı bir resim linki verirmisiniz bakmak istiyorum
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2755
|
resme trajon koyma diye bişey yok zaten
kod ile resimden exeyi calış dırırsın anca... boşa arama |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
Ama koyuyorlar işte. İmageshack'e upload ediyorlar. Tıkladığın anda pc ne giriyor. (imageshack te resimde torjen varsa linkte - işereti oluyor)
Bi forum var oraya bazen koyuyorlar trojenli resim. Görünce koyucam. Adamlar bi şekilde yapıyor. Kod felanla alakalıysa o nasıl oluyor? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
|
Bi program buldum. Exe ile resmi birleştirdi. Resim açılıyordu. Fakat pc de taradığımda trojen gözükmüyordu. Virüstotaldan tarattım. 3 program trojen buldu. Şimdi bu resim trojenlimi değilmi?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
|
Ben sizden hala trojanlı resim örneği bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #350934
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3093
|
Trojeni resim ile birleştirdikten sonra resim upload sitelerine yüklemen mümkün değil ki zaten sonucunda exe olacaktır.O yüzden resimle birleştirip birleştirmemeniz bir işe yaramıyor (: .. Ayrıca söylediğin şey mümkün değil
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #427602
Karma etkisi: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1962
|
resime virüs ve trojan ekleniyor ama bende bulamadım daha
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #302647 Yer: Sakarya
Karma etkisi: 2665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 266118
|
bu adamın dedıgını bı forumda birisi yapmıstı ama cok oldu resme trojen yerlestırıp
foruma koymustu tıklayan soyuluyordu . ama bilmiyorum calısıyormu . (sadece kulakdan duyma) imageshack'e koydukları trojenlı resım calısıyorsa ![]() youtubede trojenli video eklesinler ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #417501
Karma etkisi: 343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34088
|
Alıntı:
Katılıyorum Resme ekleniyorsa Video ya hayli hayli eklenir Herkezde ßir Trojan - Keyloqqer Olur Yani imageshack.us weya TinyPic qißi resim upload Sitelerine Keyloqqer-Trojanlı dosya upload Edemezsin |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #448092
|
resme trojen ekleniyor xat diye bir site var ben orda takılırken bir kac kez yemişdim bunu resim atmışdı msn neden almışdım hic bir virüs programı atdıgı resimde ne virüs nede trojen gösdermedi resmi aldım adam direk pcme girdi icinde 250 ytl dosyaları aldı..
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|