Router Engellemesi!!!!!!Arkadaşlar merrhaba tamda üniversitede 20mBit baglantım var çatır çatır down yapıyorum derken bi gun bi kalktım portları kapatmışlar hiçbi p2p çalışmıyo. Torrent proglarıda calışmıyo. Bu yuzden hayvan gibi internet onumde
Konu pcengineer tarafından açılmış, 1320 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Router Engellemesi!!!!!! konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 1320. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1697
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 9
|
Arkadaşlar merrhaba tamda üniversitede 20mBit baglantım var çatır çatır down yapıyorum derken bi gun bi kalktım portları kapatmışlar hiçbi p2p çalışmıyo. Torrent proglarıda calışmıyo. Bu yuzden hayvan gibi internet onumde akıp gidiyo ben ole ce bakıyorum. Üniversite yurdunda roouter arkasındayız ve surekli izleniyoruz. İllegal bişe yapamam ama aklıma bişi geldi. Acaba bütün acık portların alınabildigi bi komut veya program varmı? En azından öğrenirsem ona gore bazı p2p proglarını o portlarda calışacak şekilde yonlendirebilirim?Özelliklede Torrent lazım. Cvplarınızı bekliyorum ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
dostum çncelikle hangi router arkasındasn ?
model cisco ise sen por açmadan bütün portları kapatmıştır ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
Üye numarası: #1697
![]() Karma: 9
|
bütün portların kapatıldıgını zannetmiyorum sanırım belli portları bıraktılar cunki pop3, ftp,http,msn falan çalışıyo
ama mesela camera acamıorum msnde.YAda portı 21 olmayan bi ftp servera baglanamıyorum... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
Üye numarası: #2038
![]() Karma: 10
|
Tabikide kapatacaklar p2p broadband düşmanıdır interneti mahveder. Yeditepe üniversitesinden selamlar
aynı çileyi çekiyoruz. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24728
Karma etkisi: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 711
|
Alıntı:
Port kapatmak, Firewallarda yapilan onca engelleme isleminin en son adimidir. Yani bir port acarak istediginiz programi calistiracaginizi dusunmeyin. Merkezi Firewallun disinda yapacaginiz tum cabalar nafiledir. Ne router, ne port ne de baska birsey. Firewallun markasi ne? Fiziksel mi? Hangi servera bagli? IPSec acik mi? Pinglere, nslookup lara response veriyor mu? Herhangi bir IDS kurulumu? Kurulu ise hangi makina virtual hangisi real? Sonra Firewalla ulasicam derken Virtual environmentta kaybolup gitmeyin. vs. vs. vs..... Once bu sorulari cevaplayin sonra yapiya bakar size ne yapmaniz gerektigini soyleriz. Yoksa oyle ben okuldayim Torrent calistiramiyorum MSN de kamera acamiyorum ne yapicam demekle olmaz. Network yapinizi bilmeden size nasil bir cozum onerisi sunmamizi bekliyorsunuz?? Düzenleyen SASE : 28-09-2006 at 11:19. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|