Router Erişim ŞifresiBeyaz Saray Erkek Ögreci yurdunun her kata 1o24'lük adsl paketinden faydalandim.. Her kata haliyle router taktı artizler.. Network'e baglanmak icin sifre veya herhangi birseye gerek yok yani öyle abarti bi
Konu KR4Z33 tarafından açılmış, 565 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Router Erişim Şifresi konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 565. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67602
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Beyaz Saray Erkek Ögreci yurdunun her kata 1o24'lük adsl paketinden faydalandim.. Her kata haliyle router taktı artizler.. Network'e baglanmak icin sifre veya herhangi birseye gerek yok yani öyle abarti bi network muhabbeti yok ortada.. olsa da sayenizde tın :P sadete gelicek olursak, simdi modemden port acmak istiyorum.. Bi kac program icin gerekli fakat bildiğiniz gibi modemin Napt ya da lan ayarlarina ulasmam icin bi sifre girmem gerekiyor (Default:admin) haliyle bilmiyorum sifreyi, reset dugmesine eger 5 sn basili tutar isek modem sifreyi default hale getiriyormus diye bi bilgi iceriyor login.php sayfasi fakat usenmeyip denediğimde isin kolpa oldugunu sifrenin hala degismemis oldugunu farkettim..2-3 kere tırmandiysamda lanet cihaza beceremedim.netice itibariyle yeter bu kadar hikaye diyor ve olayi bagliyorum; Söz konusu sifreyi nasil kırabiliriz ? Yardimci olucak sahışlara, kurum ve kuruluşlara sonsuz teşekkürler..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=194203 Modem Markasi : 3com OficeConnect Adsl 11 g Wireless Router zittiri vittiri.. Düzenleyen KR4Z33 : 22-02-2008 at 20:14. Sebep: Bulanti. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 455
|
3com ların bazı modellerinde
kullanıcı Adı Admin Şifre PASSWORD ya da kullanıcı adı boş şifre PASSWORD şeklinde olabiliyor.. ayriyen http://www.phenoelit-us.org/dpl/dpl.html adresine bir bak 3comun coğu modelinin şifresini vermişler.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #90509
![]() ![]() ![]() Karma: -290
|
router a fiziksel olarak baglantıyla (rj45 girişi veya seri port ile) erişebilrsen hyper term uzerinden rahatca kırarsın boyle bi sansın varsa nasıl yapılacagı bircok forum icersinde anlatılıyor...
kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
KR4Z33 size herkes faydalansın diye yurdunuza internet bağlattırmışlar sen onun hepsini kendi üzerine almak istiyosun ( senin programların sömürücek neti gibime geliyor ondan böyle dedim ) bu da biraz haksızlık oluyor =) bence rahat dur yerinde =) gerçi nuclide bütün sorununu çözmüş ama sen çözebildinmi bilmiyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| erişim, lan, napt, router, şifre |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|