Rtük Rtük olalı Böyle Tepki GörmediArkadaşlar Rtük tarihin de böyle tepki görmedi Bastırmaya devam edelim. Rtük Türkiye nin Muz Cumhuriyeti olmadığını anlasın http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx Çorba da sizin de tuzunuz olsun
Konu haydarxxx tarafından açılmış, 740 kişi tarafından görüntülenip, 12 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Rtük Rtük olalı Böyle Tepki Görmedi konusundaki toplam yorum: 12, okunma sayısı: 740. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #80904
Karma etkisi: 16
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1022
|
Arkadaşlar
Rtük tarihin de böyle tepki görmedi Bastırmaya devam edelim. Rtük Türkiye nin Muz Cumhuriyeti olmadığını anlasın http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx Çorba da sizin de tuzunuz olsun |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #97944 Yer: Istanbul / Bağcılar
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 573424
|
Teşekkürler arkadasım eLLerine saĞLıkk...
biDe bu Kurtlar Vadisi Tekrar Yayına Gelicekmi Gelmicek mi :S:S |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75806
Karma etkisi: 5715
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 570659
|
Eline saglk kardes hemen Kurtalr Vadisini yazdik
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #108085 Yer: Evim Evim Güzel Evim
Karma etkisi: 510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 50263
|
hergun gönderiyorum bi protesto maili. ii olmuş. Böle insanlarada bu yarar. aslında bi yürüyüş yapsak daha ii olur ama ...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
yazdıhım yazı
biz kurtlar vadisin geri istiyoruz kurtduhunuz baskı bi çok iç dış düşimanın ekmehine ekmek sürmekte cadı dizlerini kapatın kapatacaksınız illede bu taraf tutm niye peki yoksa retuk içten dıştan bayrahında cok yıldız olan bi ülke tarafından bişilermi denilmekte bu üzücü bu retuk bu güzel ülkeye yakışmıyor bence kapatılması gereken yerine asıl izlene bir diziyi kapattınız retuk e olan güvenimiz sıfırdır çünki şaşakınlık içersinde olan bir halk var bir ton cocuklar için gereksiz cadı dizileri hayal perestlik üzerine kurulmuş medeniyetimizle örfümüzle ahlakımızla yakışmaya mini etekli hiçte iyi örnek olmayan diziler boy boy ekranlarda retuk nerde retuk kurtları ı kapatıyor aaa saskınlık ifadesi ama sanırım şaşırmakta bazn gereksiz biz bunların olmamsını isteriz turk halkı olarak saygılarımla Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=121862 teşekkürler arkadaslar bunları yazdım ben |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56204
Karma etkisi: 6439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 642854
|
Teşekkürler eline sağlık rahatsızlığımızı belirtmeliyiz.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11064 Yer: Ankara
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 219
|
BENDE YAZDIM.
Bu programı kaldırdığınız için size minettarım gerçekten bu ülke ve bu ülkenin evlatlarına hayırlı bir iş yaptınız... Tüm RTUK çalışanlarına verdikleri bu zor kararlarından dolayı kutluyorum saygılar |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
ne yazacam ya adamların umurunda değilki... onlar dtp istedi diye kaldırdı diziyi biz istedik diye tekrar yayına koymazlarki.... çünkü biz Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyız...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #11064 Yer: Ankara
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 219
|
Açık söylüyorum ABD kararı olması beni ilgilendirmiyor zaten bu dizi mecburen yayınlayacaklar.... yayınlayacaklar diyorum adım gibi eminim ya d-smart kanalı yada digiturke verecekler.. Problem olan benim için önemli olan bizim türk milletimizin bu tarz dizileri gerçek gibi algılaması
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Bu dizinin kaldırılmasındaki olaylar sonucu göstermiş olduğunuz tepkileri destekliyorum (Tv seyretmiyor olmama rağmen ) ve bu tepkileri her haksızlıkta göstereceğinizi umuyorum .Lütfen bu tepkiler bir tek diziyle sınırlı kalmasın başka Türkiye yok çünkü.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109822
Karma etkisi: 0