Sadece azıcık sağduyu...Merhaba Arkadaşlar. Son günlerde wardom'da da görür oldum. Sadece wardom'da değil, hemen hemen tüm forumlarda. way bee - bu ne demek? ewet ya - bu ne demek? coq qusel bi
Konu SimeVrsaljko tarafından açılmış, 254 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Sadece azıcık sağduyu... konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 254. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46448 Yer: Boğaziçi Üniversitesi
Karma etkisi: 3284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 327339
|
Merhaba Arkadaşlar.
Son günlerde wardom'da da görür oldum. Sadece wardom'da değil, hemen hemen tüm forumlarda. way bee - bu ne demek? ewet ya - bu ne demek? coq qusel bi kitap - bu ne demek? a:bgn formla 1i izlicn mi? b: ay ewt kacrr mym hc? - nedir bu? Parmaklarımız üşeniyor mu iki üç harf daha fazla yazmaya? V yerine w yazınca ya da k yerine q yazınca daha mı sempatik oluyoruz, daha mı havalı olduğumuzu sanıyoruz? Doğru, düzgün ve kurallara uygun yazınca saf mı oluyoruz? Çok resmi olduğumuzu düşündük de mi bunları yazıyoruz.? Q, W, X bizim harflerimiz değil. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=216637 Tüm genel ağda almış başını yürüyor bu olay. İnanın bazen yazılanları anlayamıyorum bile. Sanırım böyle devam ederse geri dönülmez bir hal alacak. Forumumuzda Türkçeyi güzel kullanan arkadaşlarımız var. Tebrik ediyorum onları. Ama bunu genişletmeliyiz diye düşünüyorum. Lütfen daha anlaşılır ve 'kurallara uygun' Türkçe kullanalım. Ha "ulan düdük ne farkeder ha öyle yazmışım ha böyle" diyenler olabilir bana. İstediğinizi diyebilirsiniz, darılmam. Ama inanın Türkçeyi iyi kullanmak ve öğrenmek çok işinize yarayacak. Ben de yazardım öyle eskiden; ama artık bıraktım ve düzgün yazmaya çalışıyorum. Tek isteğim birazcık daha sağduyu. Biliyorum böyle konular çok açılmıştır burada. Ama genel ağı dolaşıp gördüklerimden sonra bir kez daha hatırlatma ihtiyacı duydum.Saygılar. Not: Böyle konuştuktan sonra kullanıcı adıma takılanlar olabilir. Benim lakabım. Herkes bana öyle sesleniyor. Ben de o yüzden onu koydum.![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #217872 Yer: mi? Bence yemez
Karma etkisi: 14150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1414426
|
valla doğru söylüyorsun. artık özenti haline gelmiş gibi sanki.
wardom'da bir yazı okumuştum. genel kurmay q-w-x harflerini yasakladı diye. geçenlerde teknolojix mağazasına gittim. bana kestikleri faturada teknolojiks yazıyordu. işe yaramış mı ne? konu için teşekkürler saygılar...Düzenleyen frends : 26-06-2008 at 17:39. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| rafa |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|