Sadece Mail Adresi Ve Tek Resimlik Bi SiteArkadaşlar Öncelikle Hepinizi Selamlıyorum... Benim İsteğim Sadece Bir Domain Onuda Sadece Pop3 Mail İçin Kullanıcam 10 Veya 15 Mail Bile Max Benim İçin Hosting Vb İstemiyorum Bu Konudada Gazla Bi
Konu ukirmi tarafından açılmış, 307 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Sadece Mail Adresi Ve Tek Resimlik Bi Site konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 307. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18022
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar Öncelikle Hepinizi Selamlıyorum...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=40845 Benim İsteğim Sadece Bir Domain Onuda Sadece Pop3 Mail İçin Kullanıcam 10 Veya 15 Mail Bile Max Benim İçin Hosting Vb İstemiyorum Bu Konudada Gazla Bi Bilgim Yok Zaten Sadece Mail İçin İstiyorum.. Nerden Ucuza Ve Güvenli Bi Şekilde Temin Edebilirim Kaça Patlar Yıllık Aylık.. Msglarınızı Bekliyorum. Şimdiden Teşekür Ederim.. Saygılar... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1453 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 84
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7562
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42181 Yer: Ankara
Karma etkisi: 290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28211
|
www.yonlendir.com orada altta reklam vermiş herifler sadece mail için arıyorsan orası uygun hosting değil.adın@soyadın.com şeklinde bi mail hesabın oluyor
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|