Sadece yardım istiyorum : WordpressSelamun aleyküm arkadaşlar. Ben Wardom'un 3 aydır üye olamayan takipçisiyim. Sizden bi konu hakkında yardım isticem. Forumu aradım bi iki konu bulabildim ama tam olarak işe yaradı denemez. Wordpress tabanlı
Konu Khafre tarafından açılmış, 80 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Sadece yardım istiyorum : Wordpress konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 80. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2011
Üye numarası: #566213
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Selamun aleyküm arkadaşlar.
Ben Wardom'un 3 aydır üye olamayan takipçisiyim. Sizden bi konu hakkında yardım isticem. Forumu aradım bi iki konu bulabildim ama tam olarak işe yaradı denemez. Wordpress tabanlı bi siteye shell enjekte etmeyi düşünüyorum. Sanırım bu yöntemle siteye index basabilirim. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=520047 Başka bi yöntemi varsa yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yardım!!! Vistada ISScript11 hatası!!! Acil Yardım İstiyorum | erostur | Windows Vista | 1 | 28-08-2009 14:22 |
| >>> OrjinaL FikirLi ArkadaşLardan Bir Konuda Yardım İstiyorum:) <<< | V€nüS | Genel | 32 | 11-02-2009 21:20 |
| Öğrenci Kardeşlerimden Yardım İstiyorum :) | Zombia | Genel | 29 | 05-10-2008 01:59 |
| yardım istiyorum lütfen bir bakın | delikan3 | Yardım | 2 | 23-11-2006 10:20 |
| SenDen Çocuğum oLsun :D | HeartLess | Çöp Kutusu | 6 | 25-04-2006 13:47 |
|
|