SağLam GeyikLerPrens Charles olmak da zor. bakkala gidip bir şeyler alınca para diye ananın resmini veriyorsun. Kimseden LYS'de başarı beklemeyin. zaten ilk 1 saat sorularda bi ibnelik var mıdır lan acaba
Konu Exaltation tarafından açılmış, 350 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #547824 Yer: Ordu
Karma etkisi: 759
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 75715
|
Prens Charles olmak da zor. bakkala gidip bir şeyler alınca para diye ananın resmini veriyorsun.
Kimseden LYS'de başarı beklemeyin. zaten ilk 1 saat sorularda bi ibnelik var mıdır lan acaba deyip şifre çözmeye çalışarak geçecek. 1.50 boylarındaki kadınlardan oluşan "birelli takvimi" çıktı!!! 80 yaşındaki amca Rusya’ya vize kalktı diye seviniyor.sanki vize kalkınca her şey kalkacak. ![]() Ne zaman ki birisinin dedesinin adı berke can olur, işte o zaman çağ atladık derim. "Misafirlikte tuvalette işin bittikten sonra sifonla gitmeyen B*kun yaşattığı gerilim, testere serisini geride bırakır. Erkekte dekolte cüzdandır. ne kadar açarsan o kadar talep görürsün. 1.murat hangi savaşta ölmüştür' sorusuna; 'katıldığı en son savaşta' diyen öğrenciye alkış. “Bu "survivor taner"i küçükken üç kere havaya atıp iki kere tutmuşlar Bir kadın sizi zekâsıyla milyarder yapabilir,tabi trilyonerseniz. 1 işçi bir binayı 36700 saniyede yaparsa, 36700 işçi bir binayı 1 saniyede yapar; ters orantı s*çar. Makyaj; kadınların karıncalı olan görüntülerini full hd yapma sanatıdır. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=493730 Pitbull kırmızı başlıklı kıza t*cavüz eder de ondan bir çocuk sahibi olursa adına redbull deriz. Araştırmaya göre, çoğu türk kadının vücudu, "üst dar-alt geniş=armut" şeklindeymiş.sevgilinizin neden "ayı" olduğunu şimdi anladınız mı? Erkek bluetooth gibidir yanındayken bağlıdır.uzaklaşınca yeni aygıt arar. kadın wireless gibidir,hepsini görür en güçlüsüne bağlanır... Tabuları yıkıyoruz beyler, simit sarayına martı fırlatıyoruz artık. Nimet Çubukçu : ben filli boyanın en çok kırmızısını seviyorum. Kopya skandalında kızarması gereken ama kızarmayan yüzümün kırmızısı. Sevgili RTÜK,10 dk.reklam arasına alışmış bir milletiz, ara 4 dk'ya inince bir panik olduk, tuvalete koşarken düşenlerimiz var.Eski düzeni istiyoruz" Bir kadın ağlıyorsa yanına yaklaş, saçlarını okşa, gözlerine bak ve de ki; "mangoda indirim varmışşş Ben bardak kırsam sakarım, annem kırsa nazar. babam kırsa o bardağın orda ne işi var. İngilizce öğreniyorum: sheep: koyun----don't sheep: koymayin Elinde blackberry, sırtında burberry, ayağında fred perry ,,,gelberry yar gelberry ......... dilbery.. KAYNAK |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79039 Yer: Antalya
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1059266
|
verildi hocam bu konu
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #416832
Karma etkisi: 20501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049558
|
hehehe hepside çok güzel
![]() İyi güldüm Valla teşekkürler |
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #430584 Yer: Lan Game?
Karma etkisi: 973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 96832
|
Güzellerdi kardeşim , Teşekkürler
![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2010
Üye numarası: #407753 Yer: Karabük
Karma etkisi: 14664
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1466024
|
80 yaşındaki amca Rusya’ya vize kalktı diye seviniyor.sanki vize kalkınca her şey kalkacak.
Çok iyi ya ![]() |
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #547824 Yer: Ordu
Karma etkisi: 759
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 75715
|
Alıntı:
Birkaç arama yaptım ama bulamadım kusura bakmayın konu silinebilir ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Futbol Efsaneleri | SimeVrsaljko | Spor Genel | 104 | 03-07-2011 15:06 |
| Ertuğrul Sağlam: Satmaya niyetimiz yok | 'maTRax' | Beşiktaş, Trabzonspor ve Diğerleri... | 3 | 24-06-2009 19:35 |
| Ertuğrul Sağlam Beşiktaş tarihine adını yazdırdı | HasretGÜMÜŞ | Beşiktaş, Trabzonspor ve Diğerleri... | 3 | 03-09-2008 13:41 |
| Ertuğrul Sağlam: "Zafer bayramı kutlu olsun" | ysunshine | Beşiktaş, Trabzonspor ve Diğerleri... | 1 | 30-08-2007 00:08 |
| Sağlam : "Rakibimizi önemsiyoruz" | uygarozdemir | Beşiktaş, Trabzonspor ve Diğerleri... | 2 | 31-07-2007 22:26 |
|
|