sahtekarlık dolandırılmamak için okuyunselamlar sayın wardom üyeleri öncelikle adminlerden özür diliyorum konuyu açacak yeri bulamadım buraya açıyorum...arkadaşlar dun nette bilgisayarıma driver yuklemek için dolanıyordum birden bir wep sitesi gozume ilişti wireless şifre kırıcı
Konu ertel tarafından açılmış, 709 kişi tarafından görüntülenip, 14 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
sahtekarlık dolandırılmamak için okuyun konusundaki toplam yorum: 14, okunma sayısı: 709. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #504474
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
selamlar sayın wardom üyeleri öncelikle adminlerden özür diliyorum konuyu açacak yeri bulamadım buraya açıyorum...arkadaşlar dun nette bilgisayarıma driver yuklemek için dolanıyordum birden bir wep sitesi gozume ilişti wireless şifre kırıcı diye siteye girdim 30 tl karşılığında programı satıyorlar bende çok şaşırdım wep wpa wpa2 kıran bir program hemde 60 saniyede kırıyormuş
![]() neyse bende hemen almak istiyorum dedim adamı msn ye ekledim konuştuk bir süre sonra adamın sahtekarlık yaptıgını çaktım açtım google araştırdım sitelerini biraz meğer dediğim dogruymus satın alan üyeler küfürlü konular açmış program felan sadece goruntuymus adamlarda konuları hemen siliyorlarmış bilginize sunmak istedim ben yemedim ama eminim çoğu kişi dolandırılmıştır bu olaya dikkat edin Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=466239 sitenin ismi :teknopaylasim.net bir an gaza gelip dolandırılmayın teşekkürler.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Aynı olay 1Class'tan bir arkadaş sormuş ve dolandırıcı olduğu söylenmişti
böyle insanlara güvenmeyin birşey alacaksanız forumda gelin sorun aslı astarı varmıdır diye paranız yanmasın ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1184785
|
Biraz teknik birikim şart arkadaşlar.Herhangi birşey alırken önce biraz ön araştırma yapmanızda fayda var.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #504474
|
Alıntı:
aynen katılıyorum hocam bende araştırdım her zaman fayda var araştırmayıp satın alsaydım şuan dolandırılımıştık 30 tl önemli tutar değil ama dolandırılmak insana dokunuyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #524435 Yer: ip den bulursun
Karma etkisi: 40
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3893
|
İnternette boyle sitelerden birşey alırsanız ilk önce google aracılıgı ile araştırma yapın eğer site dolandırıcı ise zaten google da çıkar ayrıca programın fiyatıda beni şaşırttı ufuk rakamlar bunlar 30 liraya herkes alır yapanda kazanmaz birşey
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #264993
Karma etkisi: 1080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 107677
|
Rijndael algoritmasını 5dk. da kırabiliyorlarsa ve bunu standart bir ev bilgisayarı ile yapılabileceğini savunuyorlarsa alanların salaklığıdır.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #511270
Karma etkisi: 2
|
İnternetten alışveriş yapmadığım ve wireless kulanmadığım için sorun yok
![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #466741 Yer: Wardom®
Karma etkisi: 12776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1277153
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #490570
Karma etkisi: 2706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 270300
|
siteyi savcılığa verirler yakında
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #134376
|
Merhaba arkadaslar konuya net acıklık getırmek ıstıyorum kesın olarak
http://www.teknopaylasim.net/i-13390...zilimi-v1.html linkteki resimlere bakın sozde wep şifresi bulmus wep in adıda degismiş web olmus ve sıfredekı karakterler gercegı yansıtmıyor bir Wep şifresi 0-9 arası rakamlar ve a,b,c,d,e,f harflerinden oluşmaktadır p harfının orada işi ne tamamen fake oldugu %100 ispatlanmıştır . |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #132934
Karma etkisi: 116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11114
|
bende almanyada yasiyorum ucuz buldugum icin birden atildim bir orga ve 1220 euro verdim e bayda baktim beni dolandirdilar adami mahkememeye verdim halen bekliyorum neticesini.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #519753
Karma etkisi: 186
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18489
|
Uyarı için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48467 Yer: den göğe kadar KARŞIYAKA
Karma etkisi: 1950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 194161
|
Sıkıntılı durumlar insanlarımız bir anlık heves ile düşünmeden hareket edince zarar görebiliyorlar ve bunu fark ettiklerinde gerçekten iş işten geçmiş oluyor.Lütfen daha dikkatli olalım ve ne olursa olsun farklı kaynaklardan araştırmadan doğruluğuna güvenmeyelim
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #444105
|
walla haklısınız ya adamlar soycak yer arıyo
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #522171 Yer: Kadıkoy
Karma etkisi: 220
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21832
|
Valla Adamı ekleyip düpedüz dolandırıcısın dedim kanıt dedi , söylentileri gösterdim sildi .. 0naylanmıstır
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ..::: Sağlığınız için kesinlikle okuyun :::... | Taylan! | Genel | 4 | 15-04-2011 03:37 |
| Teknik Servis XP v1.8 Ayrıntılı Dökümanlar | shalken | Os Download | 13 | 26-09-2010 22:58 |
| Banlanmamak için Burayı Mutlaka Okuyun! | CRomT | SilkRoad Online | 6 | 23-03-2009 23:43 |
| CR Kurulumu | Stonkeep | IRC | 8 | 18-12-2008 03:07 |
| Bilim Tarihinde Matematik | crimson | Bilim ve Teknik | 17 | 28-12-2006 20:46 |
|
|