saLdırı scripiti arayanLar bakSın KoRsAnscriptv1.7sayın forum üyeLeri forumLarda en çok açıLan konuLardan birisiDe saLdırı scriptLeri haKKında qüNümüzde çoq fazLa i$e yarayan saLdırı scripiti yoq yada ben buLamadım nese Spider scripti herkes biLir ben bunu
Konu [KoRsAn] tarafından açılmış, 1894 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
saLdırı scripiti arayanLar bakSın KoRsAnscriptv1.7 konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 1894. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #271775
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -513
|
sayın forum üyeLeri forumLarda en çok açıLan konuLardan birisiDe saLdırı scriptLeri haKKında qüNümüzde çoq fazLa i$e yarayan saLdırı scripiti yoq yada ben buLamadım nese Spider scripti herkes biLir ben bunu deqi$tirerek KoRsAnscriptv1.7 yaptım uqra$larımın sonuç vermesi umuduyLa scripti forumLarda yayınLamaya karar verDim Kullanımı çok basittir indiriLen dosyanın içindeki mirc.exe dosyasını kuruyoruz ve KoRsAnscriptv1.7 hazır saLdırı eqLentiLerini quLLanmak için herhanqi bir kanaLın qeneLinde maousun sağ tuŞuna tıqLamak yeterLi saLdırı seçenekLerini qörüceksiniz $imdiden qoLay qeLsin umarım payLa$ımım i$inize yarar sayqıLar set ßy KoRsAn
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=238967 indirmek iÇin tıkLayınız>>> >>>>>>http://rapidshare.com/files/155033023/MultiMirc.rar.html |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #259171
![]() Karma: 10
|
yAv iki Kre acamana ne gerenq var qi birini silin PLs
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #35782 Yer: #erzurum
![]() Karma: 10
|
tskler arkadasım dıer lınk calısmıodu..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
En Karizma Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23165 Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3328310
|
lutfen bu tur yazilimlari antivirus taramasindan geciriniz. antivirus programiniz yoksa kesinlikle de indirmeyiniz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44463 Yer: Sıkıldım Güneşle Yalnızlığı Paylaşmaktan Bu Boş Sahilde
Karma etkisi: 2194
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 218465
|
tarayım diyecem o kadar çok dosya var ki
![]() yardım eden olursa beraberce totaldan geçirelim ! |
|
|
|
|
|
#6 |
|