Saldiri TimiArkadaşlar ben bir saldırı timi kurup onu geliştirmeyi düşünüyorum gurbuma gelecek olanlar lütfen aşağı yazsın idare edemessin demeyin benim bir grup saldırı başkanıydım.Ama o grup 16 yaşındakiler vardı bıraktım.Üç timden
Konu muratx90 tarafından açılmış, 417 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #194903
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar ben bir saldırı timi kurup onu geliştirmeyi düşünüyorum gurbuma gelecek olanlar lütfen aşağı yazsın idare edemessin demeyin benim bir grup saldırı başkanıydım.Ama o grup 16 yaşındakiler vardı bıraktım.Üç timden oluşacağız.
SALDIRI VE İMHA TİMİ Saldırıp siteleri dondururlar.İmha etmeden geri dönmezler. DESTEK TİM Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=191210 Eğer saldırıda zorluk olursa açık olan varsa devreye girer. SİTE BULMA TİMİ Terbiyesiz,Kürt vs. siteler bulup gösterirler.İsterlerse saldırıya katılırlar. DESTEK TİMLER Eğer benimde timim var diyorsanız gelin ortak olalım diyorum. GRUBU KURAN murax90 GRUP BAŞKANI Agoviç YARDIMCI İkinci gelecek Kişi GRUPLARDA OLANLAR SALDIRI VE İMHA TİMİ muratx90 DESTEK TİMİ agoviç SİTE BULMA TİMİ daha gelen yok DESTEK TİMLER beklerim mu_ka10@hotmail.com GİRMEK İSTEYENLER Nick= Katılmak İstediği Tim= Bilgisi= Yaş= az bilgiylede alıyoruz. İsteyen istediği programla katılır. Dos bile olur. Düzenleyen muratx90 : 08-02-2008 at 15:20. |
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44890 Yer: imin ne önemi var :)
Karma etkisi: 1266
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 125950
|
Nickim agovic
grup baskanı oluyorum sanırım. destek tim bana uyar. yaş 21 |
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak