Samsun dönüşü Beşiktaşlı taraftarlardan sürpriz pankarthttp://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-02-03_p446.jpg Samsunspor ile deplasmanda oynadığı maçın ardından, dün akşam geç saatlerde İstanbul’a dönen Fenerbahçe kafilesini, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir grup Beşiktaşlı taraftar, üzerinde Beşiktaş’ın efsanevi futbolcu ve başkanı Süleymen Seba
Konu Tom Delonge tarafından açılmış, 497 kişi tarafından görüntülenip, 20 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Samsun dönüşü Beşiktaşlı taraftarlardan sürpriz pankart konusundaki toplam yorum: 20, okunma sayısı: 497. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2008
Üye numarası: #221568
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 457034
|
![]() Samsunspor ile deplasmanda oynadığı maçın ardından, dün akşam geç saatlerde İstanbul’a dönen Fenerbahçe kafilesini, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir grup Beşiktaşlı taraftar, üzerinde Beşiktaş’ın efsanevi futbolcu ve başkanı Süleymen Seba ile Başkanımız Aziz Yıldırım’ın resimlerinin yer aldığı dev bir pankartla karşıladı. Samsun deplasmanından alınan mağlubiyete rağmen takıma moral veren Fenerbahçe taraftarının yanı sıra, bir grup Beşiktaş taraftarı da kafilemizi karşıladı. Fenerbahçeli futbolcular, yöneticiler ve teknik heyeti sıcak bir şekilde karşılayan Beşiktaşlı taraftarlar, açtıkları pankartla da hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesinde dostluk mesajları verdi. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521867 Seba’yı ve Yıldırım’ı özlüyoruz Beşiktaşlı taraftarlar açtıkları pankartta, "Beşiktaşlılık şampiyonluk değildir, kupa değildir. Beşiktaşlılık bir sevdadır, bir aşktır, bir duruştur. Yöneticilik, gençlerimize sahip çıkmaktır. Yöneticilik, sadece profesyonel futbol takımına para harcamak değildir.Yöneticilik, 9 branşta 2800 sporcuya hizmet edip isimlerini bile tek tek bilmektir. İşte o yüzden Süleyman Seba’yı, Aziz Yıldırım’ı seviyoruz ve özlüyoruz. Beşiktaşlılar" ifadelerine yer verdi. Taraftarların açtığı pankartta Başkanımız Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Beşiktaş’ın unutulmaz başkanı Süleyman Seba’nın resimleri de yer alıyordu. Beşiktaşlı taraftarlar, hafta sonu oynanacak maç öncesinde Fair-Play mesajı vermeyi amaçladıklarını dile getirdiler. Fotoğraf 1 Fotoğraf 2 Kaynak |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67814 Yer: Wardom.Org > Spor
Karma etkisi: 16325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1631221
|
Dün, Korkak Tavuk Ortega pankartının 9. yıldönümüydü. Sözde kendilerince bunun intikamını alıyorlar.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521867 Bu pankartı açanların Beşiktaşlı olduğuna kediler bile inanmaz ![]() ![]() neyse yavaş yavaş su yüzüne çıkıyor olay ![]() ![]() ![]() bazıları yine her zaman ki gibi eziklikte sınır tanımıyor. Düzenleyen pesimist : 03-02-2012 at 14:55. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #446898 Yer: çok uzakta, öyle bir yer..
Karma etkisi: 9766
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 976078
|
Alıntı:
Amaç ne ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7480058
|
Uygunsuz yorumda bulunan arkadaşlarımız 1 gün banlanmıştır. Mesajlar silindi.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2012
Üye numarası: #581284
![]() Karma: 10
|
Fenerliler neyin peşinde gerçekten anlamak çok güç! Beşiktaşlılar diye imza attığın pankartla kime ne amaçla hizmet ediyorsunuz bu aklı kim verdi size ? Seba ile aziz yıldırımı bir tutmak ne kadar doğru?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
nereden biliyorsun fenerbahçenin yaptığını yapılırken yanındamıydın
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
|
Yukarıdaki resimlere bakarsan anlarsın kimin yaptığını. Pankartı tutan çocuklardan birinin pendik gfb atkısı ile başka fotosu var.. dikkat pls...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
o yuvarlak içindeki adamlar aynımı şimdi, iyi benzetmişsiniz ben benzetemedim o işaretli kişiler farklı bence saç kesimini geçtim burun kaş yüz şekli bile farklı
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
1st Class WarrioR
|
Kardeşim doğma büyüme semtim Beşiktaş, kendimi bildim bileli tribünden maç izliyorum. BJK tribünün kültürünü, pankart anlayışını, bir Beşiktaşlının zamanında üzsekte Sebaya bakış açısnı çok iyi biliyorum.. Hiçbir Beşiktaşlı Seba ile Aziz'i kıyaslamaz.. Hiçbir Beşiktaşlı Aziz yıldırımı sevmez, saymaz adını bile duymak istemez.. (tesissel büyüme hariç) o yüzden bu pankartı hazırlayan Beşiktaşlı değildir ! Kaldıki 200 milyon euroluk takımın yanına 10 tane ne olduğu belli olmayan adamı niye yaklaştırsınlar? Birileri emniyete durumu aktarmadan değil otobüsün yanına o pankartı havaalanına sokamazsın.. Biraz mantıklı düşünürsen bizim camiadan yapılmadığını anlarsın... saygılar...
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
orada beşiktaş adına açılmış bir pankart var biz açmadık diye haber çıkarırlar olur biter.bunu fenerbahçeye ve taraftarlarına yıkamazsın kolay değil. fenerbahçeden bahsediyorsun kimsenin pankartına ,sözüne vs... ihtiyaç duyacak bir takım değil. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
1st Class WarrioR
|
Niye gerildin? 3. şahıs gözünden bakamadın dimi olaya? Yıllarca bestemizi çalan, bağdatta şampiyon olduğunu sanıp BEŞİKTAŞ diye ortalığı inleten bir taraftar kitlesinden bahsediyoruz.. adımızı kullanmışlar çokmu marjinal??
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521867 200 milyon diyorum,emniyet diyorum, adamı keseler madam ederler diyorum sen bana ihtiyaç duymayız diyorsun.. Ben nerdeyimmmm sen nerdesin? Burası Türkiye bro.. Bu işler forumlardan takımı takip etmeye benzemez! Birazda tribünden takip etmek lazım.... |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
bazılarının kıçında basur çıksa fenerbahçeden sanacaklar...sen devam et konuya hatta tribüne çık oradan yaz havası farklı olur... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60808
Karma etkisi: 2155
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 214617
|
Bu ne arkadaş ya duyanda Beşiktaş ı rezil etmişler sanacak. Beşiktaşlı degillermiş kaç 10 milyon beşiktaşlı oldugunu varsayalım 5 tanesi böyle bişey yazmış olamazmı. Biz Beşiktaş'ı seviyoruz. Seba'yı da seviyoruz sayıyoruz çünkü bunlar bir deger.Seviyoruz diye ezikmi olduk şimdi. yazık sizin taraftarlıgınıza.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
yukarda dedim bjk rahatsızsa biz yazmadık diye resmi sitesinde yayın yapar olay biter gider. bunu anlamak için tribünde maç izlemeye gerek yok. Düzenleyen VoLKæN : 04-02-2012 at 15:16. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72727 Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Beşiktaşlı futbolcular Pankart açmak istiyor. | edoram | Beşiktaş, Trabzonspor ve Diğerleri... | 1 | 20-10-2011 15:21 |
| Maçta yapılan pankart sohbeti 'örgüt delili' sayıldı | Nazim_Hikmet | Güncel | 0 | 24-01-2011 14:59 |
| BeşiktaşLı Taraftarlardan harika beste ... | Numune19 | Çöp Kutusu | 18 | 04-05-2010 18:40 |
| Çarşı grubundan Fener maçı için bir kaç pankart yazısı... | Exnuc | Çöp Kutusu | 20 | 04-05-2007 23:18 |
| Ahmetçeli Köyü’nde Herkes Beşiktaşlı!!!! | Qasis33 | Beşiktaş, Trabzonspor ve Diğerleri... | 8 | 30-04-2007 19:38 |
|
|