Samsung Galaxy s2 mi iphone 4 mü? kullananlar buyrun?bu 2 telefon arasında kararsız kaldım. hangisini alsam :). samsungun özellikleri cok iyi ama samsungun diger telefonları hiç beğenmedim bunuda begenmezsem diye korkuyorum. dieride iphone 2. eli bile degerinden fazla
Konu RightControl tarafından açılmış, 2366 kişi tarafından görüntülenip, 37 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Samsung Galaxy s2 mi iphone 4 mü? kullananlar buyrun? konusundaki toplam yorum: 37, okunma sayısı: 2366. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #452803
Karma etkisi: 4461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 445853
|
bu 2 telefon arasında kararsız kaldım. hangisini alsam
. samsungun özellikleri cok iyi ama samsungun diger telefonları hiç beğenmedim bunuda begenmezsem diye korkuyorum. dieride iphone 2. eli bile degerinden fazla bişi kaybetmeden satabiliyosun. ben satmak istemiyorum tabide. cok kaliteli deniliyor. ama ozellikleri galaxy kadar iyi değil.daha onceden iphone kullanmadıgım için karar veremedim.Verilecek parada az para olmadıgı için sizin goruslerinizide almak istedim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1248
Karma etkisi: 2020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 201234
|
Tamamen ne istediğine bağlı bu. Oyun oynamak istiyorsan iphone al çünkü ios'ta androidden daha çok oyun var. Kibarlık önce geliyorsa iphone al. Birisinin ekranı 3.5" diğerininki 4.3". Fakat benim android telefonum olsun. Bluetoothu sadece kulaklıkta değil veri transferinde de kullanabileyim. İşlemcisi güçlü olsun bataryası daha yüksek kapasiteli olsun açtığım web sayfasının büyük bir kısmını ekrana dokunmadan görebileceğim kadar geniş ekran olsun. super amoled plus ekranıyla renklerim daha parlak olsun. Hd videlarım piyasadaki en iyi performansı sergilesin dersen smsung al
youtube'a galaxy s2 vs iphone 4 yazarsan bir çok bilgi edinebilirsin. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Asker
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #244378 Yer: izmir
Karma etkisi: 25201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2519414
|
iphone 4
Ne yapacaksın plastik oyuncağı s2ymiş ![]() ![]() Şaka bir yana iphone kullananlar 4 der, s2 kullananlar s2 sonuçta gene sana kalmış bir olay Ama tekrar söylüyorum iphone kullanan başka telefon almaz bir daha ![]() Düzenleyen All4One : 16-11-2011 at 15:41. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7480058
|
Son 1-2 senenin en popüler sorusu
![]() iPhone'a benim oyum. Öyle bluetooth ile şarkı atayım, usb takayım derdin yoksa... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #490570
Karma etkisi: 2706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 270300
|
ıphone u tek geçerim . kullanım kolaylığı yeter bence ...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7480058
|
S2 bildiğiniz plastik oyuncak, beğenenlere şaşıyorum ben açıkçası. Malzeme kalitesi sıfır.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #563265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3868
|
s2 yi kötüleyenler hayatında s2 görmemiş cahillerdir
s2 den iyi bi tel görmedim şuan yanımda şarzda ayfonla karşılaştırmasını izleyebilirsiniz youtube den işlemci hızı ayfondan 2 kat hızlı tüm özellikleri ayfonu 2 ye katlar Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=511963 Süper amoled plus ekranı vardır Buna plastik demek için ilk okul 1 e gitmek lazım en basit görüntüyü bile bluray kalitesinde izleyebilirsiniz S2 nin arkasından boş boş atıp tutmayın ayfon s2 nin yanında hiçbişey ayfon s2 le kıyaslancak bi telefon değil daha önce ayfon kullandım s2 yi cekemeyenlere kulak aldırmamanı tavsiye ederim 2 adet s2 almış biri olarak |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
şu an ben android işlemcili bir cihaz kullanıyorum daha önce iphone 3g kullanıyordum
işletim sistemi kıyaslanacaksa android daha iyi çünkü çok daha kolay arayüzleri kendi isteğin gibi özelleştirebiliyorsun iphone 4s ilemi kıyaslayacaksın samsung SII yi eğer 4s ile kıyaslayacaksan iphone daha iyi birincisi o amoled ekran dedikleri falan iphone 4s yanında hikaye kalır Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=511963 işlemci yönünden de takılma hiç iphone 4s veya 4 serisi bütün programları ve oyunları vs... çalıştırır samsung işlemcisi sanırım daha yüksek ama bir şeye yaramayacak şu an için kıcı kırık benim ideos x5 bile o cihazlarla aynı programları ve oyunları açıyor ![]() internet gibi şeylerde aralarında fark yok denecek kadar azdır resim ve video diyincede iphone 4s kaliteli bu firmanın cihazları muazzam net çekimler ve çok akıcı videolar çekebiliyor ekran boyutlarına gelirsek iphone seri bence en iyi ekran boyutlarına sahip samsung SII çok geniş ve çözünürlüğü o genişliğe göre gelişmiş değil SII nin bir alt modeli ile aynı çözünürlük de senin asıl seçim noktalarını söylüyüm ben bu yukarıda yazdıklarım aslın da hikaye olan şeyler çünkü iki cihazda piyasanın en iyi cihazları ve kaliteleri tartışılmaz senin için önemli noktalar şunlar ; - eğer daha özgür bir kullanım istiyorsan samsung al yok ben itunesle uğraşırım diyorsan iphone al -ben cihazıma gözüm gibi bakarım diyorsan iphone al yok biraz hor kullanırım diyorsan samsung SII al -ilerde cihazını satmaya kalkarsan iphone her zaman daha değerli kalacaktır.samsung piyasa değeri her zaman daha hızlı düşer şöyle kıyasla bendeki iphone 3g 2007 çıkışlı bir cihazdı ve 5-6 ay önce 550 TL ye sattım nerdeyse 5 yıllık bir cihazı 550 TL satmak piyasasının kıymetini gösterir ben yerinde olsam iphone 4S alırdım bak iphone 4 değil 4S alırdım onun kullanımı bir başka gerçekten |
|
|
|
|
|
#10 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82307 Yer: Zonguldak - İstanbul
Karma etkisi: 11999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1199197
|
iPhone 4 ile S2'yi kıyaslıyorsan S2 derim..
Ama 4S ile S2'yi kıyaslıyorsan 4S derim.. ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #563265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3868
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72727 Yer: the sunshine state
Karma etkisi: 55968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5593775
|
İşletim sistemi olarak ios android'den çok daha iyi.
Kalite olarak s2 derim. s2 kullanıyorum, tek eksiği işletim sisteminin ios kadar gelişmiş olmaması. Diğer her yönden iphone'dan daha iyi. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #123146 Yer: MALATYA
Karma etkisi: 7160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 715196
|
iphone 4s
4 değil 4S çok pahalı diyorsan da galaxy2 2 telefonun da sınırlarını zorlamak güç olur diye düşünüyorum ama iphone bi başka yaa iphone 3g bile birçok telefona fark atıyor ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #460863
Karma etkisi: 7181
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 717859
|
ıphone 4 kulllanıcısı olarak s2 daha iyi diyebilirim.
![]() HEm otomobil parasına telefon al hem programlara para öde, yok böle bişe. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Samsung Galaxy S 2 sızdırıldı! - Çift çekirdekli işlemci ile geliyor | techtakip | Cep Telefonları | 6 | 16-02-2011 21:47 |
| Tipard iPhone Ringtone Maker 3.3.22 | volii | Programlar | 0 | 11-01-2011 10:06 |
| Diz üstü Kullananlar Buyrun Süper (sarj Için 15 Püf Noktası ) | pegasus2006 | Dizüstü / Laptop Bilgisayarlar | 14 | 24-01-2010 13:25 |
| Winamp Kullananlar içeri buyrun Best Pulg-ins ler burda | djmamiy | Programlar | 6 | 03-06-2006 22:09 |
|
|