Samsung ML - 2851ND çip nasıl güncellenir?Merhaba arkadaşlar, daha önce kullandığım yazıcılarda çip güncelleme diye bir şey yoktu fakat toner dolumunu yaptırdığım yerde yeni yazıcılara bu şekilde dolum yapıldığını söylediler ve çip güncellemeye 50 Tl para
Konu Westerly tarafından açılmış, 306 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Samsung ML - 2851ND çip nasıl güncellenir? konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 306. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #169655
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba arkadaşlar, daha önce kullandığım yazıcılarda çip güncelleme diye bir şey yoktu fakat toner dolumunu yaptırdığım yerde yeni yazıcılara bu şekilde dolum yapıldığını söylediler ve çip güncellemeye 50 Tl para istediler
![]() Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Benim yazıcım Samsung ML 2851ND, bu yazıcıya uygun yazılımı nereden bulabilirim ve nasıl yükleneceğinide açıklarsanız sevinirim.Yazıcı yazılımını forumda arattım ama bulamadım.Yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekürler. Not:Forumda yazıcı/tarayıcılar ile ilgili bir bölüm bulamadığım için konuyu buraya açtım. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|