Sana Hack YaptımSANA HACK YAPTIM 3 programı kırak ettim önce network sniff ettim ince ince göz kararı da biraz dos attack yaptım kalktım sana hack yaptım insan neler yapar isteyince bu bir
Konu by_ekselanss tarafından açılmış, 139 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #54750 Yer: Vatan27 Mekan54
Karma etkisi: 529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52259
|
SANA HACK YAPTIM
3 programı kırak ettim önce network sniff ettim ince ince göz kararı da biraz dos attack yaptım kalktım sana hack yaptım insan neler yapar isteyince bu bir şey değil düşününce ben de ip’ni öğrenince kalktım sana hack yaptım gözlerim dönmüş boş port’u görünce yerli yersiz paylaşımlar verildikçe Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=491147 sen de tesadüf o gece firewall’ı kapattın sana hack yaptım çaldım çırptım karıştırdım kendimi root’la yarıştırdım kimse kimseye benzemez kendimi hackle yatıştırdım oturdum ellerimle sana hack yaptım Selametle ![]() Alıntıdır.Verilmişse affola... ![]() Ekler ![]() *Bir HacKer’in Akşam Yemeği Menüsü* 5 adet kepekli flood ekmeği whois kebab (çek ordan 1,5 acılı whois) index oturtma (fazla acı olmamasına dikkat edin. agzınızı yakabilir sonra ) md5 spagetti (encode etmek için soğuk suya tutunuz) Windows Messenger Bayıldı Admin köfte Daha sonra hep birlikte şişte msn çoklu çevirme yenilir..! *Salata ve içecek olarak yemek yanında* Lamer salatası ve yanına da buz gibi yayık lamer iyi gider *Tatlılar* nuke ezme Lamer parmağı xss göbeği en Son olarak *Cookie* çerezleri yenilir Düzenleyen by_ekselanss : 10-07-2011 at 23:42. Sebep: ek |
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Seninle mutluyum sana mecburum. | UquЯ | Genel | 2 | 30-09-2007 21:33 |
| domain hack | MeanMachine | Web Hacking ve Güvenlik | 0 | 30-08-2007 22:30 |
| Adım Adım Domain Hack 2 | Maxs | Web Hacking ve Güvenlik | 2 | 15-10-2006 06:17 |
| Hacking Windows XP | nibiru78 | E-book | 1 | 15-07-2006 23:55 |
| ---<<< //// Bu Sana Son Yazışım /// >>> ---- | DepReSiF | Genel | 11 | 26-06-2006 01:30 |
|
|