Sanal Ag ( VPN Ağ Kurulumu ) Resimli AnlatımVPN KURULUMU (Windows XP Türkçe işletim sistemi için yapılması gereken adımlar) “Ağ Bağlantıları” bölümünden “Yeni Bağlantı Sihirbazı” tıklanır. http://www.customs-edi.gov.tr/duyurular/edionlinekilavuz_files/image002.jpg “Yeni Bağlantı Sihirbazı” bölümünde ileri tıklanır. http://www.customs-edi.gov.tr/duyurular/edionlinekilavuz_files/image003.jpg “Ağ Bağlantı Türü” bölümünden
Konu cybertest! tarafından açılmış, 5737 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Sanal Ag ( VPN Ağ Kurulumu ) Resimli Anlatım konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 5737. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #308955 Yer: 'im seni ben
Karma etkisi: 916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 91226
|
VPN KURULUMU (Windows XP Türkçe işletim sistemi için yapılması gereken adımlar) “Ağ Bağlantıları” bölümünden “Yeni Bağlantı Sihirbazı” tıklanır. ![]() “Yeni Bağlantı Sihirbazı” bölümünde ileri tıklanır. ![]() “Ağ Bağlantı Türü” bölümünden “Ağa Çalışma Yerimden Bağlan” seçilir ve “ileri” tıklanır. ![]() “Ağ Bağlantısı” bölümünden “Sanal Özel Ağ Bağlantısı” seçilir ve “ileri” tıklanır. ![]() “Bağlantı Adı” bölümünde “Şirket Adı” kısmına “gumruk_edi_vpn” yazılr ve “ileri” tıklanır. ![]() “VPN Sunucu Seçimi” bölümünde “Ana Makine adı yada IP adresi” kısmına “195.142.172.100” yazılır ve “ileri” tıklanır. http://www.customs-edi.gov.tr/duyurular/edionlinekilavuz_files/image007.jpg “Yeni Bağlantı Sihirbazı Tamamlanıyor” bölümünde “bu bağlantının kısayolunu masaüstüme ekle” seçili hale getirilir ve ”Son” tıklanır. ![]() “Başlat” “Ayarlar” “Ağ Bağlantıları” içerisinde “gumruk_edi_vpn” üzerine farenin sağ tuşuna basılarak “özellikler” seçilir. ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=288351 “gumruk_edi_vpn özellikleri” bölümünde “Genel” kısmını “Ana Makine Adı yada hedef IP adresi” yerine”195.142.172.100” yazılır. ![]() Yine “gumruk_edi_vpn özellikleri” bölümünde “Ağ İletişimi” kısmında “İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP)” kısmı seçilir ve “özellikler” tuşuna basılır. ![]() “İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP Özellikleri” penceresi açıldığında “Gelişmiş” tıklanır. ![]() “Gelişmiş TCP/IP Ayarları” bölümünde “Uzaktaki Ağın Üzerindeki Ağ Geçidini Kullan” çek işareti kaldırılır. ![]() “gumruk_edi_vpn” ikonu kullanılarak VPN bağlantısı sağlanır. ![]() “Başlat” “çalıştır” bölümüne “cmd” yazılarak “Microsoft komut istemci ekranı “ açılır.Bu ekranda “ipconfig” yazılarak bilgisayarın IP adresleri bulunur. Burada 10.100.x.y (örneğimizde 10.100.0.5) IP adresi not edilir. ![]() Her bir Edi-gateway için yukarıda not edilen IP adresi (10.100.x.y) yön olarak eklenir. Daha sonra ftp işlemi yapılabilir. ![]() VPN bağlantısı veya internet erişimi her kapatılıp açıldığında IP adresi değişeceğinden her seferinde son 2 işlem tekrarlanır. Alıntıdır. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Konu hakkında bilgisi olmayan biri en azından temelini bilmeyen biri çok sorun yaşayacaktır. Herşey doğru olsa bile sorunlar peşinizi bırakmıyor
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #229520
Karma etkisi: 48610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4859991
|
Bunu bırde vista kullanan ve dıgerınde xp olan maknada acıklarmısın?ıkısı arasında ag kurmaya calısıyorum yapamadım pm youyla ya da burda acıklayan olursa makbule gecer
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
vpn mi kurmaya çalışıyorsun?
|
|
|
|
|
|
#5 |