sanal klavye nasıl yapılır_?????merhaba arkadaşlar şimdi ben kendi siteme(forum değil) sanal klavye uygulaması koymak istiyorum güvenlik amaçlı.bide ona bi klavye resmine link vermek istiyorum.klavye resmine tıklayınca sanal klavye açılıcak.bunu nasıl yapabilirim teşekkürler
Konu security-force tarafından açılmış, 137 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
sanal klavye nasıl yapılır_????? konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 137. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #515657
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
merhaba arkadaşlar şimdi ben kendi siteme(forum değil) sanal klavye uygulaması koymak istiyorum güvenlik amaçlı.bide ona bi klavye resmine link vermek istiyorum.klavye resmine tıklayınca sanal klavye açılıcak.bunu nasıl yapabilirim teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #515657
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
//güncel ..bilen yokmu ya
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Formatlık XP SP3 TÜRKÇE LİTE! - Extralar (Temmuz) | Trendmark | Os Download | 0 | 15-07-2011 20:27 |
| fake mail nedir nasıl yapılır? | Turkojan | Mail Hacking ve Güvenlik | 4 | 02-09-2008 21:07 |
| Portable program nasıl yapılır? | AdrianGordon | Resimli Program Anlatımları | 6 | 02-12-2007 17:57 |
| *Bebek Nasıl Yapılır ? | firstclass | Geyik | 19 | 01-12-2005 20:00 |
|
|