Santranç eğitim ve kuralları (pdf döküman)http://egitim.nl/wp-content/uploads/2011/11/satranc-150x150.jpg Santranc`i yeni ogrenmek isteyenler icin veya santrancin incelikleri hakkinda arsivinizde bulunmasi gereken kaliteli Pdf dokumanlari, ayrica santranc oyununun kurallarinida bulabilirisiniz. Icerik: satranc Egitimi Elkitabi Satranç_OlgunKulaç Hayali bir oyunun analizi
Konu shadowknight tarafından açılmış, 212 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Santranç eğitim ve kuralları (pdf döküman) konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 212. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #317664 Yer: in ne önemi var.
Karma etkisi: 58726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5871463
|
![]() Santranc`i yeni ogrenmek isteyenler icin veya santrancin incelikleri hakkinda arsivinizde bulunmasi gereken kaliteli Pdf dokumanlari, ayrica santranc oyununun kurallarinida bulabilirisiniz. Icerik: satranc Egitimi Elkitabi Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=511738 Satranç_OlgunKulaç Hayali bir oyunun analizi Taktik Oyunortasi Oyunsonu bilgisi Dinamik Satranç Dersleri KURALLAR Fide Resmi Ruralları Fide İsviçre Sistemi Kuralları İsviçre Sistemi Yarışmalar Yönetmeliği Dubov İsviçre Eşlendirme Sistemi İlköğretim Satranç Dersi Öğretim Programı Sosyal Etkinlikler Yonetmeligi Satranç Eğimticisinin El Kitabı_Halil Özmen tıkla & indir |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Eğitim sistemi enkaz halinde | HasretGÜMÜŞ | Eğitim Dünyası Sorun ve Çözüm Değerlendirmeleri. | 5 | 19-09-2010 02:35 |
| Tüm Eğitim Setleri-Yabancı Dil,Öss,Oks,Kpss,Kpds,Toefl vs...UYGUN FİYAT!!! | msnpazarlama@hotmail.com | İkinci El | 0 | 03-12-2008 19:15 |
| Halka mal olmuş üç eğitim hareketi | adenia | Dünya Kültürü ve Toplumsal Yaşam (Araştırmalarınız) | 12 | 23-07-2008 21:25 |
| (Java, j2ee, j2me, javaee, javame)Java Eğitim, Kurs, Ders | cenker_birdag | Java | 3 | 22-05-2008 04:05 |
|
|