Şarapla Andılar .. !!http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/180820111431276878342.jpg MUĞLA Datça’da AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Sedat Deniz, Türk edebiyatının usta şairlerinden Can Yücel’in, 12 Ağustos Cuma günü anılması sırasında mezarına şarap dökülmesine tepki gösterdi. AK Parti Datça
Konu nesta_34 tarafından açılmış, 189 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
![]() MUĞLA Datça’da AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Sedat Deniz, Türk edebiyatının usta şairlerinden Can Yücel’in, 12 Ağustos Cuma günü anılması sırasında mezarına şarap dökülmesine tepki gösterdi. AK Parti Datça İlçe Başkanı Ahmet Sedat Deniz, şairin mezarının yanına, ailesi tarafından, üzerinde ’Çiçek dışında birşey bırakılmaması rica olunur’ yazan tabela konulduğunu hatırlattığı yazılı açıklamasında şöyle dedi: "Biz kimsenin içkisiyle uğraşacak değiliz. İstedikleri kadar içip istedikleri kadar sarhoş olabilirler. Ama bunu yaparken lütfen milletimizin inançlarına, geleneklerine, manevi duygularına küfretmeye, hakaret etmeye kalkışmalarına da sessiz kalacak değiliz. İnsafla düşünmek lazım. O mezarlıkta yatanları rencide edici harekette bulunma hakkını kim kendinde görüyor? Efendim Can Yücel ’Ben öldükten sonra benim mezarıma şarap dökün’ demiş ve güya vasiyetini yerine getiriyorlarmış. Can Yücel asla böyle bir söz sarf etmemiştir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=498311 Bunun şahitleri hayattadır. Ama bazıları milletin değerleriyle alay etmeyi, milletin manevi duygularıyla oynamayı zevk haline getirmelerinden dolayı bu saçma sapan olayı gerçekleştirmek istemişlerdir. Ama unutmasınlar bu olayın bir daha tekrar olmaması için var gücümüzle çaba sarf edip yetkililerin atacağı adımların takipçisi olacağız." Kaynak |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
İnsan, dünyada neye inanırsa inansın.
Son nefesini verene kadar istediği kadar inkar içinde olsun. Son nefesini verdikten sonra formatlar değişir, gerçek ile yüz yüze kalır. Ölen insan, pişmanlıklar ve yaptıkları, yapmadıklarıyla yüz yüze olan insandır. O insanın mezarına şarap dökmek, ölmüş bir insana eziyettir, zulümdür. Bunu yapan insanlar da birgün o toprağın altına girecekler ve geçmişleriyle yüzleşecekler. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=498311 Bunu yapan insanları ölüye saygısızlıktan toplum içinde afişe etmek gerekir diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2011
Üye numarası: #523246
Karma etkisi: 2080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 207890
|
ilk defa görüyorum böyle birşeyi , sevdiği eşyaları mezara gömerlerde şarap dökmek çok saçma.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #102546 Yer: Karlı kayın ormanı..
Karma etkisi: 20888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2087932
|
Böyle saçmalığı bende ilk kez gördüm , sırf gösteriş amaçlı adamın ölüsüne bile hakaret ediyorlar..
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2011
Üye numarası: #520293
Karma etkisi: 5066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 506056
|
Alıntı:
Hayretler içindeyim ama bir yazınızın bütününe aynen katılıyorum. İmza:REDYELLOW |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #172167
Karma etkisi: 12629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1262436
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #336256 Yer: Gök Kubbe İçinde
Karma etkisi: 129544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12952933
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #172167
Karma etkisi: 12629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1262436
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Şarapla köpek ne alaka? | morton | Geyik | 23 | 29-11-2007 14:40 |