sayfa görüntülenemiyor lütfen yardımarkadaşlar bende laptop var bir senedir kullanıyorum ve bunla internete istediğim gibi bağlanıyordum son bir aydır girmek istediğim bir site ye tıkladığımda sayfa görüntülenemiyor diyor bazen ısrarla tıkladığımda açılıyor bazen
Konu murtur tarafından açılmış, 1321 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
sayfa görüntülenemiyor lütfen yardım konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 1321. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #114974
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar bende laptop var bir senedir kullanıyorum ve bunla internete istediğim
gibi bağlanıyordum son bir aydır girmek istediğim bir site ye tıkladığımda sayfa görüntülenemiyor diyor bazen ısrarla tıkladığımda açılıyor bazen açılmıyor. mesala wardoma 5. tıkta girebildim bazen bir siteye girmek yarım saatimi alıyor başka bir şeyde bazı siteleri açıyor beyaz bir sayfa sol alt köşede bitti diyor başka birşey göstermiyor deli olacağım yani bir aydır internete bir türlü istediğim zaman giremiyorum bilgisayardanda anladığım yok . ayrıca google de bu konu başlığında tarattım bir çok kişi budurumdan muzdarip ve kimse kesin bir çözüm önermiyor. ustalar bu işe bir el atarmısınız lütfen. modem QUAKE ayrıca firefox da kurdum ondada aynı |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7480058
|
Bununla sisteminizi taratın;
http://www.wardom.org/temizlemedigi-...r-t261225.html |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
hocam o programı kullanıyorum önceden indirmiştim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7480058
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3822 Yer: Dünya
Karma etkisi: 614
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 60690
|
arkadaşım internete evdenmi bağlanıyorsun yoksa okul iş gibi bir yerden mi?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #113501 Yer: düzce
Karma etkisi: 215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20980
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2008
Üye numarası: #266902 Yer: Nazilli/AYDIN
Karma etkisi: 11714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1170901
|
aynı sorunu bnde yaşıyordum sorun yasaklı sitelere girmek için dns değiştirdiğimden kaynaklanıyormuş dns ayarlarını otomatiğe çevirdim o sorun yok artık
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #297931
Karma etkisi: 521
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 51712
|
TRKY-Dns sorununa çözüm olacaktır..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
|
sorun dns denmiş yasaklı siteler için değiştirmiştim o yüzden yapıyormuş şimdide kaspersky 2009 un yasakladığı bazı sitelere giremiyorum onu nasıl ayarlıyorsunuz ebebeyn kilidi kapalı ama yinede girmiyor
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|