Sayfa Hack. Yardım.S.a Öncelikle bu konuyu nereye açacağımı bilemedim.Uygun görülen yerlere taşınırsa sevinirim.Neyse konuya gelelim.Ben bi arkadaşımın sayfasını hack. istiyorum bunun nedeni benm sayfamı hacklemiş olması. Öncelikle ; - açıkları nasıl bulurm,
Konu mayn12 tarafından açılmış, 186 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Sayfa Hack. Yardım. konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 186. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2011
Üye numarası: #570078 Yer: Unknown
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
S.a Öncelikle bu konuyu nereye açacağımı bilemedim.Uygun görülen yerlere taşınırsa sevinirim.Neyse konuya gelelim.Ben bi arkadaşımın sayfasını hack. istiyorum bunun nedeni benm sayfamı hacklemiş olması. Öncelikle ;
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=512484 - açıkları nasıl bulurm, - Hangi prog. kullanmalıyım mümkünse link atılırsa çok güzel olur. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİDİR. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #562625
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28580
|
1.eğer arkadaşın sayfanı eklediyse adminlikten çıkar sayfana birşey yapamaz zaten seni çıkaramaz ilk admin her zaman çıkarılamaz çünkü.
2.facebookta açık kalmadı hackerların sürekli saldırmasından dolayı arkadaşının facesini hacklersen anca sayfayı hacklersin tek öneri gizli sorunuzu tahmin et |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| FAcebokta Sayfa kimliğini Doğrula UYarısı YArdım ... | nikothin | MSN, ICQ, IM Güvenliği | 0 | 21-04-2010 12:37 |
| hack konusunda bana yardım edecek biri varmı? | sercansert | Yardım | 4 | 16-03-2006 15:50 |
| Selam Arkadaşlar Yardım Lütfen web hack ten anlayan bi arkadaş cvap verbilirmi | camptr | Web Hacking ve Güvenlik | 3 | 01-03-2005 14:47 |
|
|