Saygısızlığın Bukadarıhttp://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1402125.jpg 10 Kasım hayvanları koruma günü ELİMDE bir test kitapçığı. Kırtasiye dükkanlarında ve kitapçılarda satılıyor. Bazı ilköğretim okullarında küçük çocuklara okutuluyor. Ankara’da Bir Yayıncılık tarafından basılmış ve satılıyor. İlköğretim 2.
Konu Yeni RaKı tarafından açılmış, 712 kişi tarafından görüntülenip, 14 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46996 Yer: C:/Program files/Tekirdağ/Mey içki fabrikası
Karma etkisi: 551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 54446
|
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=60366 10 Kasım hayvanları koruma günü ELİMDE bir test kitapçığı. Kırtasiye dükkanlarında ve kitapçılarda satılıyor. Bazı ilköğretim okullarında küçük çocuklara okutuluyor. Ankara’da Bir Yayıncılık tarafından basılmış ve satılıyor. İlköğretim 2. sınıflar için hayat bilgisi. Test 01 cevap anahtarı. Kitapçıkta test soruları ve yanıtları yer alıyor. İşte 9. soru: "Hayvanları koruma günü ne zaman kutlanır?" Yanıt şıkları şöyle: "25 Ekim, 4 Ekim, 10 Kasım." Dikkat ediniz! Küçücük beyinlere böyle "ince" mesajlarla hangi fikirlerin pompalandığını iyi görünüz. 10 Kasım Atatürk’ün ölüm günü... Ve hayvanları koruma günü! Burada utanarak ve açıkça yazıyorum. Atatürk hayvan yerine konuluyor. Bunu bilinçli olarak yapıyorlar. Küçük beyinlere bilerek mesaj veriyorlar. 365 günden oluşan takvim içerisinde bu soruya yanıt olarak, bula bula 10 Kasım gününü bulmuşlar. Ne ilginç rastlantı! Hürriyet Emin ÇÖLAŞAN |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #41670 Yer: öDeMiŞ
Karma etkisi: 45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3635
|
sahol bizi bilgilendırdıgın için tşkler
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46761 Yer: ANKARAAAAA
Karma etkisi: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 749
|
abi napcaz biz bu şerefsizLerLe yaaaa?...
![]() Düzenleyen rottweilerbjk : 02-05-2006 at 18:40. Sebep: eksik |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47869 Yer: Istanbul
Karma etkisi: 46
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3869
|
eminin yazisini hurriyette okumustum, Ataturke hakaret bir suctur bunu yapanlarin cezalandirilmasi gerekli. emin colasan bu konu ustunde hic durmamis. olay gazatede yayinlaninca failleri cezalandirilmis mi oluyor, emin bunu bilmiyor mu acaba? neden elindeki belgeler ile savciliga suc duyurusunda bulunmuyor??
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24359
Karma etkisi: 68
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6107
|
offf offf bunlar insan değil dününü düşünmeyen bugünlere kimin sayesinde geldiğini bilmeyen cahiller işte
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47500 Yer: izmir karşıyaka
Karma etkisi: 2929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 291681
|
şerefsizler...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #45242
Karma etkisi: 135
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12706
|
hakkaten bnunlar insan diil yaaa atamıza böle mi saygılı olcaz
![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31804 Yer: in kulagi var
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 28
|
bu gunu hayvanlari koruma gunu diye kim ilan etmiski ?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1636
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -5528
|
kansız ibnelr amerikan tohumu bunlar
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25487 Yer: yakın hıyar tarlalarının arkasında tuz fabrikasının yanı:D
Karma etkisi: 153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14586
|
it ürür kervan yürür..onlar sadece işte nette basında dolaşırlar...yüzlerinin saklarlar hep..neden g..t yok da ondan...kim bu devletle baş edebilir...ben öyle bi güç hiç duymadım bilmiyorum da...ama atama hakaret tabii...son zamanlarda da bayağı böyle şeyler oluyo.biz türk gençleri olarak kıymetimizi bilelim,birlik olalım o yeter
yoksa böyle şeylerle onlar hiç bişey yapamadılar,yapamazlar da ![]() |
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52298 Yer: "ŞANLI"urfa!!!
Karma etkisi: 1005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 99615
|
sana kesinlikle katılıyorum kardeşim biz atamızın nasıl bir insan olduunu çok iyi biliyoruz o çok üstün bir insandı onun bu denli büyük bi insan olmasının çıkarlarına aykırı olduğu kişiler de war elbette bunların asla somu gelmez bunu için yapılacak en güzel şey türk milleti olarak yediden yetmişe bilinçlenmek ve birbirimize kenetlenmek
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
arkadaslar aslında ben kötü niyet aramıyorum o testte.. neden??? şimdi, öğrencilere sorulan testlerin şıkları biraz kafa karıstırsın diye olusturulmuş olabilir..
10 kasım da öğrencilerin bildikleri bir gündür.. ama sırf yanıltmak için konmuştur diye düşünüyorum öğrencileri testte... çeldirici bir şık yani... hemen kötü niyet aramayınız.. |
|
|
|
|
#13 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #33887
Karma etkisi: 1772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 176260
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #27881 Yer: Yer sağanak yağışlı ve gök gürültülü
Karma etkisi: 457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 44994
|
abi olayları büyütmeyin ya o gün hayvanlar günüymüş yani Ata'mızın ölüm gününe denk gelmiş
|
|
|
|
|
#15 |
|
Co-Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2199 Yer: Kastamonu - 37
Karma etkisi: 375223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37520707
|
Arkadaşlar internetten küçük bir araştırma yaparsanız hayvanları koruma gününün 4 Ekim olduğunu görürsünüz.Buda şıklarda mevcut zaten.10 Kasım'ın ne olduğunu bilmeyen Türk evladıda yoktur sanırım.Konuyu kapıyorum gereksiz polemik yaratmayın.
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|