Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
Script & Addon isteğinde Bulunacaktım .Selam Big Bro'lar Web ve Burada 3-4 gün Aramam'a Rağmen Halen Bu Script ve Addon'u Bulamadım Yardımcı olursanız Sevinirim. İsimleri Bunlar Zcz Clone Addon ve Siber Script . Şimdiden Teşekkürler. |
|
|||||||
Script & Addon isteğinde Bulunacaktım . konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 1091. |
|
|
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #372773 Yer: Cloud computing
Karma etkisi: 165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 16275
|
Selam Big Bro'lar Web ve Burada 3-4 gün Aramam'a Rağmen Halen Bu Script ve Addon'u Bulamadım Yardımcı olursanız Sevinirim. İsimleri Bunlar Zcz Clone Addon ve Siber Script .
Şimdiden Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #321931 Yer: AntaLya
Karma etkisi: 473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 47026
|
Alıntı:
zCz Script elimde mevcut ama bunu kendim upload etmedim rast gele bulup link i buraya ekledim ![]() ![]() ![]() ![]() saldırı Yapmak için kodlar: /zCz /zCz1 /zCz2 /zCz3 /zCz4 /zCz5 /zCz6 /zCz7 /zCz8 /zCz9 /zCz10 /zCz11 .. Özele saldırmak için: /özel nick /özel1 nick yazıyoruz Düzenleyen yeahhh : 25-07-2010 at 21:53. Sebep: Resim eklendi |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #321931 Yer: AntaLya
Karma etkisi: 473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 47026
|
Bi ara bu konu altında sana siber script'ide vereceğim proxy bulucusuda var ayar çekmeyi biliyorsan çalışan proxy çekersin siber script'le çalışan proxy'leride 15-20 saniye içinde çekersin kafana göre saldırı yaparsın
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=399076 forumda işini görecek bir script daha var adı Samßa ScRipT gereken yerleri doldurduktan sonra saldırı yapabilirsin mircde herhangi bir kanala /addon yaz enter'la sonra saldırı addonu çıkacak gereken yerleri doldur ve saldır Düzenleyen yeahhh : 23-07-2010 at 23:40. Sebep: link eklendi |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2010
Üye numarası: #495725
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba Siber ScRipT İsteğinde Bulunmuşsunuz Bende Kendi Depomda Dolaşırken Siber ScRipT le karşılaştım buyur linki indir
http://www.kralsohbet.somee.com/siber.exe |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #12012
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
bu link öLu kardeş yeniLeyebıLırsen Cok makbuLe gecer ve bıde Samba Script Die veriLen Mirc ScriptLerin Samba ScriptLe uzaktan yakından aLakası yok birinde klavye script dıgern baska bse Cıkıor yardımcı olursanız sevnırım TskLer
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|