Sedat BalkanlıAltın Kafa'yı unutmadık Formunun zirvesinde en çok sevdiği şey olan futbolu bırakmak zorunda kaldı. 10 yıldır yatağa mahkum olarak yaşıyor. Kritik maçlarda attığı kafa golleriyle 'Altın kafa' lakabını aldı. Formunun
Konu vantura tarafından açılmış, 10478 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Sedat Balkanlı konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 10478. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5415322
|
Altın Kafa'yı unutmadık
Formunun zirvesinde en çok sevdiği şey olan futbolu bırakmak zorunda kaldı. 10 yıldır yatağa mahkum olarak yaşıyor. Kritik maçlarda attığı kafa golleriyle 'Altın kafa' lakabını aldı. Formunun zirvesinde binde bir görülen ALS hastalığına yakalandı. En çok sevdiği şey olan futbolu bırakmak zorunda kaldı. Türkiye'de 'Sedat'ın hastalığı' olarak bilinen ALS'ye yakalananlara yardım için ALS Derneği'ni kurdu. ![]() 1984 yılında profesyonel futbol hayatına başladı.Gaziosmanpaşa'nın altyapısından yetişti. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=150609 Beşiktaş,Trabzon ve Bolu'nun peşinde olduğu sedat'ı,Konyaspor kaptı.Yeşil-Beyazlılar rakibin formasını giydirerek gizlediği Sedat'a arabayla kaçırarak imza attırdı. Bursaspor forması altında hava toplarındaki hakimiyeti ile büyük dikkat çekti. 1994 yılında Galatasaray'a transfer oldu.1994-95 sezonunda sarı-kırmızı formasıyla hepsi kafayla olmak üzere 8 gol attı. 1996 da Fenerbahçeye imza attı.Zirve basamaklarını hızla tırmanmaya devam etti. 2 defa A milli takım formasını giydi.Norveç'e attığı kafa golü,uzun süre jeneriklerde gösterildi. 1997'de ilacı olmayan amansız kas hastalığı ALS'ye yakalandı. ![]() Formunun zirvesindeyken futbolu bırakmak zorunda kaldı.Galatasaray ve Fenerbahçe'nin formasını giyen ender futbolculardan oldu. Muhteşem bir jübileyle futbola veda etti.Yerliler Karması-Yabancılar Karması maçından önce sahaya çıktı,büyük ilgi karşısında gözyaşlarını tutamadı. Jübile gecesinde 50 milyar lira hasılat elde edildi.Sedat'a bu parayla 2 daire alındı,geri kalan para tedavi masrafları için kendisine verildi. Yavaş yavaş solunum,yutma güçlüğü ve kas güçsüzlüğüyle yatağa düştü.6 ay gibi kısa bir sürede konuşma ve hareket etme fomksiyonlarını yitirdi. Eski takım arkadaşları ve kulüp yöneticileri,yoğun bakımda tutulan futbolcuyu ziyaret ederek,moral verdi. Çocuklarının eğitim masrafları Aziz Yıldırım tarafından karşılandı. Gaziosmanpaşa'da oynamış 130 eski futbolcunun kurduğu Eski futbolcular Derneği'nin onursal başkanlığına getirildi. 2005 yılında Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan tesislere adı verildi. ![]() Sedat Balkanlı gözlerini kırpmak dışında hareket edemiyor ve midesinden sondayla besleniyor. İlçemizden yetişmiş ve yakından tanıma fırsatını bulduğum Sedat balkanlı'ya Allahtan acil şifalar diliyorum.o hiç birzaman insanlara yüksekten bakan biri olmadı. Düzenleyen vantura : 01-08-2007 at 06:34. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78167 Yer: burası kırsal bir yöre
Karma etkisi: 219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21218
|
keşke hastalıklar,ölmüler olmasa keşke olmasa
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101824 Yer: ѕαηтιαgσ вєяηαвéυ
Karma etkisi: 9427
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 941820
|
hey gidi paşalı sedat...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7480058
|
Uğur dündar la görmüştüm en son yanılmıyorsam.. İnsan ölse daha iyi, öyle bir durumdaydı...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #69606 Yer: Cehennemin Dibi
Karma etkisi: 11526
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1151050
|
üzücü bir durum ama önüne geçilemiyor galiba bu hastalığın
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #81221
Karma etkisi: 13
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 749
|
şu als hastalağına yakalanmasaydı kesin fenerbahçede unutulmazların arasına girerefsane olurdu
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129311 Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
abi biraz daha okusam ağlııcam. en efendi insanlardanmış. ben tanımıyorum ama efendi olan insanlar her zaman başımızın üzerinde bir taç olmuştur..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=150609 hiçkimseye ne fb, ne gs, ne bjkli olarak bakarım ve de sporu olduğu gibi kabul ederim. tuttuğum takım belki bjk olabilir ama insanlara ilkönce insan olduğu için değer verirrim. abimiz de insan olarak en ües düzeyde olan bi kişiye benziyor. inşallah iyileşir.. tabi bilmiyorum ne durumda şu an.. çok üzüldüm. allahtan acil şifalar diliyorum. biçok kişiye daha örnek olması gerekiyor... sporla anarşiyi karıştıranlara bi efendi duruşunun ne demek olduğunu göstermesi gerekiyor.. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82334 Yer: 6
Karma etkisi: 8668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 865336
|
PAylaşım için teşekkürler ...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83295 Yer: South Korea
Karma etkisi: 10844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1083413
|
O kadar üzücü ki
Ailesiyle bir raportajda gs-fb maçını beraber izliyorlardı ve gs gol atınca sevincinden sadece göz kapaklarını kırpabiliyordu .. Off Allahım sağlıgımızı elimizden alma Yarabbim..Unutulan bu değerli insanı hatırlattıgın için çok teşekkür ederim.. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|