Şehit Komandonun MektubuOlurya bir çatışmada ölürsem Arkamdan yas tutmayın Bırakın toprağımda rahat içinde yatayım, Bedenimden komandomu çıkarmayın Onlar benim gururumdur, Botlarımı çıkarmayın Onlar nice yolar aşacak Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek, Elimden
Konu gokhan32 tarafından açılmış, 825 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Şehit Komandonun Mektubu konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 825. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82725 Yer: paylaşılamayan yalnızlık!!
Karma etkisi: 153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14676
|
Olurya bir çatışmada ölürsem
Arkamdan yas tutmayın Bırakın toprağımda rahat içinde yatayım, Bedenimden komandomu çıkarmayın Onlar benim gururumdur, Botlarımı çıkarmayın Onlar nice yolar aşacak Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek, Elimden tüfeğimi almayın O benim namusumdur Ölünce mezarıma sembol olacak, Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=142152 Yaramın kanını silmeyin Ahirette hesabı sorulacak, Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın O benim madalyam olacak... ŞEHİT JANDARMA KOMANDA ONBAŞI ZEKERİYA GÜLYAMAN 12 aralık 1993 0Bu şiir Hakkari-Çukurca-Üzümlü J. Snr. Krk.'da görevli iken 12 Aralık 1993 günü saat 21.00 sıralarında bölücü eşkıya ile yapılan silahlı çatışmada kahramanca çarpışarak şehit düşen Mustafa oğlu, Sakarya 1972 doğumlu J. Komd. Onb. Zekeriya Gülyaman'ın (1972-4) şahsi eşyaları içerisinden çıkmıştır. Düzenleyen gokhan32 : 08-06-2007 at 10:30. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #82725 Yer: paylaşılamayan yalnızlık!!
Karma etkisi: 153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14676
|
işte buda onun şehitimizin bağlı olduğu tugayın felsefesi
Üzerimize kılıç çekilmedikçe Ülkemiz topraklarına girilmedikçe Milletimiz cefa çekmedikçe Bizden kimseye zarar gelmez |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|