Şehit mektupları.Bence okuyunBen okurken duygulandım.Bir de siz okuyun. ''Ne Büyüksün ki Kanın Kurtarıyor Tevhidi, Bedrin arslanları ancak sizler kadar şanlı idi. Türkiye'mizde Vatanın bölünmezliği uğruna canlarını verip, Gökteki Hilal ile Yıldızı Bayrak,
Konu sotlucky tarafından açılmış, 910 kişi tarafından görüntülenip, 16 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Şehit mektupları.Bence okuyun konusundaki toplam yorum: 16, okunma sayısı: 910. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #56204
Karma etkisi: 6439
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 642854
|
Ben okurken duygulandım.Bir de siz okuyun.
''Ne Büyüksün ki Kanın Kurtarıyor Tevhidi, Bedrin arslanları ancak sizler kadar şanlı idi." Türkiye'mizde Vatanın bölünmezliği uğruna canlarını verip, Gökteki Hilal ile Yıldızı Bayrak, Toprağı da Vatan yaparak kara toprağın bağrında sıra dağlar gibi yatan şehitlerimiz; Sizler gençliğinizi yaşamadınız. Vatan savunmasını, Milli Misaki, Cumhuriyeti, canınızdan üstün tuttunuz. Oysa sizlerin olağanüstü yetenekleri vardı. Türk milleti için büyük değerler üretebilirdiniz. Vatan sevgisini yine ilk sıraya aldınız. Vatanı bölmek isteyenlerin üzerine nasıl saldırdığınızı, Cudi, Kabar, Namaz dağlarında, Kuzey Irak'ta nasıl aslanlar gibi savaştığınızı biliyoruz... Kahramanlarımızın ailelerine yazdıkları mektupları yayınlıyoruz... ŞEHİT MEKTUPLARI Adı Soyadı : Serhat GENCER Rütbesi : Dz.P.Astsb.Çvş. Doğum Yeri : Kırıkkale Doğum Tarihi : 1973 Olay Tarihi : 08.01.1994 Şahadet Tarihi : 08.01.1994 Şehit Olduğu Yer : Şırnak - Maden Sevgili Ailem İlk önce hepinizi çok sevdiğimi söylemek istiyorum. Bu mektup ancak ben öldükten sonra sizin elinize geçecektir. Beni asla unutmayın. Hep kalbinizin bir köşesinde saklayın. Şunu asla unutmayın. Allah'ın verdiği canı Allah'tan başkası alamaz. Bu yüzden üzülmeyin. Yalnız size söylemek istediğim bir şey var. Ben Burcu’yu çok seviyordum ve bu sevgimi de mezara götürüyorum. Ben burda öldümse Allah yolunda, vatan namus ve millet yolunda öldüm. Benimle aslında gurur duyun ve gülün. Asla ağlamayın. Eğer ağlarsanız ben yattığım yerde rahat edemem. Dedeme de hepinizin selamını söylerim. Kendinize çok iyi bakın. Sizleri çok seviyorum. Hepinizi çok özledim. Oğlunuz. Yazacak başka bir şey bulamıyorum. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=71661 Serhat Gencer Dz.P.Astsb.Çvş. ŞEHİT MEKTUPLARI Adı Soyadı : Rahmi DANA Baba Adı : Ahmet Ana Adı : Mürvet Doğum Yeri : Simav / Kütahya Doğum Tarihi : 12.03.1972 Şehit Olduğu Yer : İdil - Şırnak Şahadet Tarihi : 24.06.1994 AĞLAMA ANAM Eline yakmış bayram kınası Bayram günü ağlar polis anası On iki ay dolmayınca yoktur faydası Yollara bakıp ta ağlama anam Bayram sabahı şafak atıyor Sokaktaki yetim bizi bekliyor Yollardaki yolcular bizi bekliyor Mektubumu okuyup ta ağlama anam Polis oldum anam bileğim bükülmez Kurşun yesem kanım dökülmez Zalim gurbetin çilesi bitmez Yollara bakıp ta ağlama anam Anam rüyamda gördüm seni Uyanıp ta baktım ki gurbet ocağı Felek kalbime vurmuş bıçağı Resmime bakıp ta ağlama anam Yapraksız dalda bülbül öter mi Sizlerden ayrılmayı gönül ister mi On iki ay saymakla biter mi Arkadaşlarımı görüp te ağlama anam Hasret ateşi düşmüş göğsüme Saçlarımı bir bir yolsam biter mi Ağlasam ağlamasan gider gelir mi Ağlayıp da gurbette üzme anam 18.01.1993 Rahmi Dana |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
|
Arkadaşlar lütfen eleştrilerinizi yazın.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47525 Yer: ankara
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 816
|
güzel olmuş sotlucky tebrikler + karma
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
saol Arkadaşım bir tek sen yorum yazdın.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68255 Yer: lavinyanın kalbinden
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 254899
|
şerefsiz adi pkklı köpekler
![]() helal sana sotlucky +karma |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38385 Yer: havada karada heryerde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7107
|
2. şehit polis rahmi dana benim yaşadığım ilçede doğmuş ve şehit olduktan sonra simavdaki polis karakolunun adı rahmi dana polis karakolu olarak değişti. Onlar bu ülke için canlarını verdiler ama bu günleri yaşıyalım diye vermediler mutlu ve huzurlu bir gelecek için verdiler
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #99355 Yer: istanbul / avcılar
Karma etkisi: 2815
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 280838
|
çok teşekkür ederim kardeşim
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
Allah şehadetlerini kabul etsin . Hala dağdaki pislikleri savunanlarada ders olsun .Biz hala millet olarak vatan sağolsun diyebiliyoruz eşimizi dostumuzu akrabamızı kaybettiğimiz zaman,varmı dünyada başka bir millet daha bunu söyleyebilecek .
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46709
![]() Karma: 36
|
tebrik ederim seni kardeşim
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83522 Yer: Kastamonu37
Karma etkisi: 42
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3672
|
Utansın
Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=71661 Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın! Eski çınar şimdi noel ağacı; Dallarda iğreti yaprak utansın! Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın! Ölümden ilerde varış dediğin, Geride ne varsa, bırak utansın! Ey binbir tanede solmayan tek renk, Bayraklaşmıyorsan bayrak utansın! Necip Fazıl Kısakürek |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #97944 Yer: Istanbul / Bağcılar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 573424
|
Tüylerim Diken diKen oLdu.. Ne Mutlu Türk'üm diyene.. Arkadaşlar hiç merak etmeyin Burda olmassa mutlaka bu şerefsizler Ahirette vericekler bunların cezasını !!
Tüm yorum yapanlara +k.. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99535
Karma etkisi: 7